Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co se ti zdálo jako nekvalitní?
Je s ním jiný způsob práce, ale dá se v něm péct, samozřejmě vařit, vše i bez tuku a minima soli a vody. Navíc je toto nádobí ekologické. Stačí hrnec rozehřát a pak v něm dělám při vyplé plotýnce. Mám ho skoro rok a jsem neskutečně spokojená. Navíc mi vyhovuje, že uši a poklička nepálí a samozřejmě nesmrdí jako ty levné plastové.
Tefal Ingenio. Je to super, krasne to strcis do mycky, do lednice a vubec…muzes si dokoupit co potrebujes, jake typy hrncu navic. Ja jsem strasne spokojena.
Moji rodice, vsichni sourozenci (3ks) i ja mame nadobi znacky Zepter. Nasi v nem vari uz 12 let. Muzu jenom doporucit. Je to sice drahe nadobi, ale s touto znackou mam jenom dobre zkusenosti.
Pro Anonymni: ne vsechny znacky co se prodavaji a maji napsano Zepler a podobne jsou prave Zepter. Asi proto mas s nim spatne zkusenosti.
A ne, nepracuju pro ne.
My používáme hrnce a pánve Tefal, Tescoma, Ikea.
Mamka Ikea.
Tchýně Zepter.
Vše spokojenost ![]()
Ahojky,
sestra používá Zepter, jsou fakt super - minimum vody, téměř bez tuku - jen ta cena je šílená ![]()
Já jsem si koupila tyhle:
http://www.eva.cz/zbozi/nadobi-:,–(a-hrncu/DOP04357/:,–(a-nadobi-tescoma-vision-10dilu-nerez/
Mám je cca 2 roky a jsem s nima moc spokojená. Mají kvalitní silné dno, udrží jídlo dlouho teplé, ucha drží perfektně, nepálí, skleněné pokličky jsou velice kvalitní - jedna mi spadla z poloviny na nohu, zbytek na zem - poklička zůstala celá, v plovoučce rýha a moje noha nateklá - takže doporučuji ![]()
Dobrý den jak se ošetřuje Tescoma panev když se na ní cokoliv připálí ikdyž je v ní více oleje??Díky moc všem za návrhy. Viťa ![]()
Ahojte, oživuji téma. Potřebuji nové hrnce na sklokeramiku, eventuelně v budoucnu na indukci. Uvažuji o značce Tescoma. Ale čtu na internetu různé recenze, někteří lidi si stěžují, že nádobí není vhodné do myčky, někdy hrnce zčernají a zahřívají se ručky na hrnci nebo na pokličcce. Je to pravda?
Pro mě je důležité, aby se úchytky nezahřívali ani na hrnci, ani na pokličce. Na mých starých hrních k tomu nedocházelo, na mých současných ano a hodně mi to vadí.
Cenu chci za sadu do 5 tisíc, proto značka Zenker nepřipadá v úvahu. Nebo mi doporučíte ještě jinou značku? U tescomy uvažuji o Presto, Practito, Tulip nebo Home Profi. Nejvíc se mi asi líbí Presto, ale nevím, zda v budoucnu nebudu mít problém s tím, že nedám hrnce kvůli umělýcm úchytkám do trouby /dosud jsem to ale nepotřebovala/.
Dík za tipy.
Zahřívání úchytů u Tescomy je asi hrnec od hrnce. Možná je na tom nějaká řada lépe, ale na netu je tento problém hodně zmiňovaný. Pokud chceš hrnce i do trouby, zauvažuj nad litinou. Hrnce jsou trochu těžší, ale zase trouba ani myčka jim neublíží viz. fotka
@luckam2 Díky. A můžu je dát na skloeramiku nebo později indukci? Já je nepotřebuju nutně dávat do trouby, ale na té plotně chci mít úchytky studené /doteď jsem to tak na jednom starém hrnci měla/.
Nakonec jsem našla hrnce WMF.
http://www. amazon. de/WMF-0774346380-Kochgeschirr-Set-4-teilig-Quality/dp/B00B83LPGQ/ref=sr1_37?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1380459805&sr=1-37&keywords=topfset
Ty se mi zdají zatím nejlepší, jsem v Německu, tak bych si je mohla objednat tady, v ČR vychází dráž. Ale mrkla jsem na to v rychlosti, jsme teď nemocní a neměla jsem čas to pořádně prostudovat, snad o víkendu.
Naopak mám s tímto nádobím špatné zkušennosti. Podomní prodej této firmy. Babička mi ho koupila za neskutečné peníze v domění, že je kvalitní, ale opak je pravdou. Nedoporučuji.