jaké koupit nádobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.3.09 15:32
Bambi píše:
Já jsem velice spokojená s tímto http://www.beckinternational.cz/produkty.php?id=1 nádobím ale je dost drahé, kdybych ho nedostala jako dar tak si ho sama nekoupím. Ale jinak spokojenost. Je to něco jako Zepter, velmi silné dno, kavlita, obrovská úspora energií..

Naopak mám s tímto nádobím špatné zkušennosti. Podomní prodej této firmy. Babička mi ho koupila za neskutečné peníze v domění, že je kvalitní, ale opak je pravdou. Nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit
86
3.5.09 19:05

A co se ti zdálo jako nekvalitní?
Je s ním jiný způsob práce, ale dá se v něm péct, samozřejmě vařit, vše i bez tuku a minima soli a vody. Navíc je toto nádobí ekologické. Stačí hrnec rozehřát a pak v něm dělám při vyplé plotýnce. Mám ho skoro rok a jsem neskutečně spokojená. Navíc mi vyhovuje, že uši a poklička nepálí a samozřejmě nesmrdí jako ty levné plastové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.5.09 22:18

Tefal Ingenio. Je to super, krasne to strcis do mycky, do lednice a vubec…muzes si dokoupit co potrebujes, jake typy hrncu navic. Ja jsem strasne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
22.5.09 10:04

Moji rodice, vsichni sourozenci (3ks) i ja mame nadobi znacky Zepter. Nasi v nem vari uz 12 let. Muzu jenom doporucit. Je to sice drahe nadobi, ale s touto znackou mam jenom dobre zkusenosti.
Pro Anonymni: ne vsechny znacky co se prodavaji a maji napsano Zepler a podobne jsou prave Zepter. Asi proto mas s nim spatne zkusenosti.
A ne, nepracuju pro ne.

• Citovat
  • Upravit
668
2.7.09 13:01

My používáme hrnce a pánve Tefal, Tescoma, Ikea.
Mamka Ikea.
Tchýně Zepter.
Vše spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.7.09 12:39

Ahojky,
sestra používá Zepter, jsou fakt super - minimum vody, téměř bez tuku - jen ta cena je šílená 8O

Já jsem si koupila tyhle:

http://www.eva.cz/zbozi/nadobi-:,–(a-hrncu/DOP04357/:,–(a-nadobi-tescoma-vision-10dilu-nerez/

Mám je cca 2 roky a jsem s nima moc spokojená. Mají kvalitní silné dno, udrží jídlo dlouho teplé, ucha drží perfektně, nepálí, skleněné pokličky jsou velice kvalitní - jedna mi spadla z poloviny na nohu, zbytek na zem - poklička zůstala celá, v plovoučce rýha a moje noha nateklá - takže doporučuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radiokouda
23.2.13 18:42

Ošetření pánve

Dobrý den jak se ošetřuje Tescoma panev když se na ní cokoliv připálí ikdyž je v ní více oleje??Díky moc všem za návrhy. Viťa :zed:

• Citovat
  • Upravit
85326
28.9.13 21:53

Ahojte, oživuji téma. Potřebuji nové hrnce na sklokeramiku, eventuelně v budoucnu na indukci. Uvažuji o značce Tescoma. Ale čtu na internetu různé recenze, někteří lidi si stěžují, že nádobí není vhodné do myčky, někdy hrnce zčernají a zahřívají se ručky na hrnci nebo na pokličcce. Je to pravda?

Pro mě je důležité, aby se úchytky nezahřívali ani na hrnci, ani na pokličce. Na mých starých hrních k tomu nedocházelo, na mých současných ano a hodně mi to vadí.

Cenu chci za sadu do 5 tisíc, proto značka Zenker nepřipadá v úvahu. Nebo mi doporučíte ještě jinou značku? U tescomy uvažuji o Presto, Practito, Tulip nebo Home Profi. Nejvíc se mi asi líbí Presto, ale nevím, zda v budoucnu nebudu mít problém s tím, že nedám hrnce kvůli umělýcm úchytkám do trouby /dosud jsem to ale nepotřebovala/.

Dík za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.10.13 08:57

Zahřívání úchytů u Tescomy je asi hrnec od hrnce. Možná je na tom nějaká řada lépe, ale na netu je tento problém hodně zmiňovaný. Pokud chceš hrnce i do trouby, zauvažuj nad litinou. Hrnce jsou trochu těžší, ale zase trouba ani myčka jim neublíží viz. fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85326
2.10.13 19:46

@luckam2 Díky. A můžu je dát na skloeramiku nebo později indukci? Já je nepotřebuju nutně dávat do trouby, ale na té plotně chci mít úchytky studené /doteď jsem to tak na jednom starém hrnci měla/.

Nakonec jsem našla hrnce WMF.

http://www. amazon. de/WMF-0774346380-Kochgeschirr-Set-4-teilig-Quality/dp/B00B83LPGQ/ref=sr1_37?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1380459805&sr=1-37&keywords=topfset

Ty se mi zdají zatím nejlepší, jsem v Německu, tak bych si je mohla objednat tady, v ČR vychází dráž. Ale mrkla jsem na to v rychlosti, jsme teď nemocní a neměla jsem čas to pořádně prostudovat, snad o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný