Jaké krmivo pro 2měsíčního husky?

842
16.7.21 18:46

Jaké krmivo pro 2 měsíčního husky?

Ahoj holky, poradíte jaké krmivo pro 2 měsíčního huskyho? Manžel dnes přinesl štěně domů a já nevím jaké koupit. Bohužel na čistě raw stravu nemám čas mu každý den dělat, tak potřebuji poradit. Bude teda u baráku se sadem, vyběhá se s dětmi. Jinak sněžné zápřahy s ním neplánuji ani soutěže. Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7296
16.7.21 18:51

Tak když si beru psa, tak mám mít připravené věci, tohle s kombinací takto náročného plemene vidím hodně skepticky. Huskymu rozhodně nestačí běhat s dětmi. No hodně štěstí. Abych odpověděl na otázku, nejlépe by bylo krmit první dny tím, na co byl zvyklý. No to asi padá. Tak kupte nějaké alespoň premiove granule pro štěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
16.7.21 18:54

@katintheBOx63 a to si bral někde na benzínce mezi dverma to štěně? Každý chovatel ti dá nebo doporučí krmivo, kterým jej krmil!

Jinak kupte nějaké superpremiove granule pro štěňata a uvidíte.

Každopádně barf není tak složitý. Prostě jednou za čas naděláš mraky misek do mrazáku a každej den vytahnes a rozmrazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.7.21 19:00

Mno především každý chovatel.. Dává do začátku granule na které bylo štěně zvyklé… Pokud tak neučinil tak dobre, jsou lisované granule pro štěňata yogiess jsou drazsi ale kvalitní… Nebo i fitmin jsou docela dobrý… No musíš vedet co mu bude chutnat nech si poradit… Toto plemeno potřebuje určitě kvalitní stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
16.7.21 19:04
@Misasisi píše:
Mno především každý chovatel.. Dává do začátku granule na které bylo štěně zvyklé… Pokud tak neučinil tak dobre, jsou lisované granule pro štěňata yogiess jsou drazsi ale kvalitní… Nebo i fitmin jsou docela dobrý… No musíš vedet co mu bude chutnat nech si poradit… Toto plemeno potřebuje určitě kvalitní stravu.

Jo yogiess to jsou jediné granule, co naši psi v případě nouze vezmou na milost. Jinak krmime barfem. A časově náročný to není, s porovnání s časem, který budou muset takovému plemenu věnovat je to fakt zanedbatelný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.7.21 19:06

@katintheBOx63 tak snad se zeptal chovatele, alespoň 14 dní nechat na co je štěně zvyklé. A pak přejít jestli je to nutné na co chci. Ale ne vše musí sednout takže to chce vyzkoušet. Já ted musela koupit značku kterou bych nekoupila, ale štěněti sedí a to je to hlavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.7.21 19:08
@katintheBOx63 píše:
Ahoj holky, poradíte jaké krmivo pro 2 měsíčního huskyho? Manžel dnes přinesl štěně domů a já nevím jaké koupit. Bohužel na čistě raw stravu nemám čas mu každý den dělat, tak potřebuji poradit. Bude teda u baráku se sadem, vyběhá se s dětmi. Jinak sněžné zápřahy s ním neplánuji ani soutěže. Moc děkuji za rady.

Doufam, ze mate pojisteni odpovednosti za skodu, to bude jeste drahy.
Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.7.21 19:10

Yoggies ne každému sednou, navíc málo tuku takže pro štěně většinou hladové. Otázka je kde to štěně vůbec sehnal a na co bylo zvyklé. Pokud je krmené tím nejhorším tak bude mít akorát průjem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.7.21 19:13

@Matt 02 souhlas já teda používám fitmin, a střidame to s barfem😊pro ty psi je to taky změna a hlavně to ničím nekazis.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
16.7.21 19:17
@Lucie_Sx píše:
Doufam, ze mate pojisteni odpovednosti za skodu, to bude jeste drahy.
Good luck.

Jo, toto opravdu doporučuju. Známý ho měl taky, chronický zdrhač, jednou způsobil dopravní nehodu, nepřežil to a ještě se pěkně prohnuli při úhradě škod, díky bohu to nikdo neodnesl na zdraví. A to ten pes rozhodně jen nečumákoval kolem baráku, ale prostě nestačilo to, to jsou psi na práci, ne na hraní s dětmi. I když musím uznat, že byl nádherný a povahově skvělý, děti i lidi obecně miloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
16.7.21 19:18
@Misasisi píše:
@Matt 02 souhlas já teda používám fitmin, a střidame to s barfem😊pro ty psi je to taky změna a hlavně to ničím nekazis.. 😊

Jo to je taky dobrý to fitmin, my ho máme pro kočku a memit to kočka vysoko, tak aby se na to psi nedostali, tak by si dali říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
16.7.21 19:31

8o 8o to jste to ukradli, či co???

Nemám čas. Co je na tom objednat ( vyjde to levněji, než řezník ) syrové maso přímo pro psy. Je už napytlikovane, zmrazené. Jen mít dostatečný mrazák… 20 kg např vyjde i s dovozem na 600 Kč.

Chudák pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
16.7.21 19:34

Skvělou a kvalitní volbou jsou N&D granule. Krmíme s nima jak pejsky tak kočky. Jsou kvalitní mají vysoký obsah masa a jsou bez obilovin.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.7.21 19:44

@Matt 02 jasný já mám pro stafika a má po nich krásnou srst a přestal tolik pouštět chlupy.. Ale nikdo neví čím bylo to stendo krmeno a na co je zvyklé no 😏to je dobrý si vždy vše zjistit než si někde vezmu psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
16.7.21 20:51
@katintheBOx63 píše:
Ahoj holky, poradíte jaké krmivo pro 2 měsíčního huskyho? Manžel dnes přinesl štěně domů a já nevím jaké koupit. Bohužel na čistě raw stravu nemám čas mu každý den dělat, tak potřebuji poradit. Bude teda u baráku se sadem, vyběhá se s dětmi. Jinak sněžné zápřahy s ním neplánuji ani soutěže. Moc děkuji za rady.

Tak malý štěně je snad ještě kojený, ne? Kde ho manžel sebral? Pokud ho už teda máte, tak sháněj krmivo přímo pro štěňata. Trochu se vám to ovšem prodraží :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný