Jaké kšíry?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
948
18.4.06 20:20

Jaké kšíry???!!

Ahoj,

zítra se chystám zakoupiti kšíry do kočárku, neb ty, co jsou součástí naprosto nevyhovují. Můžete mi někdo případně poradit, která značka (či výrobce) jsou, nééééééébo nejsou dobré, dík :wink: . Přece jen bych nerada koupila nějaké zmetky. :roll:

sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
18.4.06 20:29

Ahoj sanynko,
my jsme měli do kočárku kšíry „obyčejné“, od firmy Canpol babies, stály tuším 150 Kč (?? - chabá paměť :) ) , ale moc mi vyhovovaly. Byly z podobného materiálu jako např. látková ucha u cestovní tašky, byly barevné, vzadu na zacvakávací karabinku, a bylo k nim i tzv. vodítko - to jsem tedy nepoužila, ale lidi s tím tady chodívají.
A jsou hezky barevný :D
Jediné, co bych jim trochu vytkla, je, že pokud máš mimi v silné zimní kombinézce, pak trošku vázne zapínání, protože jsou tak tak. Ale teď bude jaro - takže tlustá kombinéza asi už nehrozí… My je používali od jara do podzimu, a spokojenost!
Mezitím jsem zkusila koupit i klasické koženkové na takové ty píchací přezky, ty mi nevyhovovaly vůbec, měla jsem problém je vůbec zapnout.
 pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
18.4.06 20:54

Sanynko,

nevím, jak je to teď, ale před rokem, když jsem kšíry kupovala já, byly na výběr přesně dvoje, ty od Canpol babies a pak klasický kožený s flísem… ;-)

Takže o výběru bych nemluvila ;-)

• Citovat
  • Upravit
499
18.4.06 21:21

ahoj,

tak já jsem minulý týden naprosto okamžitě a nutně musela koupit kšíry a koupila jsem ty univerzál v Tescu z koženky s píchacími přezkami a mám co dělat to naše šidlo do toho umontovat. O jiných jsem nevěděla ale teď díky tvému dotazu jsem objevila ty Campol babies a vypadají o 100% lépe a taky stojí míň takže myslím, že je ještě koupím protože to zapínání na těch z Tesca na tu píchací přesku je teda dost nepraktické. tady je odkaz na ty canpoly http://www.malewo.cz/…duct1350.htm

pěkný večer
Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
18.4.06 21:37

Ahoj Sanynko,

už jsem psala k nám do deníčku, že jsem zakoupila kšíry od Bébé comfort, protože jsem chtěla takové, které můžu dát Aničce mimo kočár (ty, co tam byly jako originál, se totiž tak blbě zacvakávaly, takže by se tam musely upevnit předem a pak bych do nich teprve mohla Aničku navléct). Stály teda asi 280 Kč, ale jsem s nimi zatím moc spokojená. Jo - v prodejně mě upozornili na to, že měli polské kšíry, dvoubarevné, ne tak drahé, ale před měsícem je museli stáhnout z prodeje, protože neprošly nějakým atestem. Kšíry, co mám já, mají umělohmotné přezky a karabinky a jsou univerzální - měly by se hodit na každý kočár. Jestli chceš, hodím ti fotku do galerky.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
19.4.06 08:48

My jsme měli z Tesca. Nebyly to ty kožené,ale taková pevná látka podšitá filcem. Měli je v různých barvách, koupil jsme modré aby ladili s kočárkem. Můžu ale říct že nám zase nevyhovoval tento typ kšírů. Malej visel nkolikrát hlavou tz kočáru i s něma 8O a to už víc utáhnout nešly. Pak jsme měli na golfkách vlastní pásy a to bylo mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
19.4.06 09:12

Sany, já jsem koupila v prvním krámě ty úplně obyč bílé koženkové s tou klasickou přezkou-no nejsou nějaké super, viděla jsem u Haminy lepší-arevné a s karabinkou-ale úkol splní. Muž je nainstaloval k popruhům v kočárku a prostě to funguje, Vítek může konečně skákat po celém kočárku a koukat dolů na zem a kola, aniž by spadl. včera mi usnl za jízdy s hlavou visící z kočáru ven:) takže jsou to ty úplně obyčejné, určitě jsou vymakanější i hezčí napohled, ale účel splnily:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
19.4.06 09:15

Ještě jsem chtěla napsat že ty něše stály asi 150,– Fakt bych koupila raději nějaký obyč, protože nevíš jak budou vyhovovat. Nabízeli mi i v Mothercare s obrázkama Disney za 500,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.7.12 16:06

Potřebovala bych poradit - mám v kočárku klasické pásy, ale s těmi se syn nemůže provádět všechny svoje exhibice v kočárku, takže jsem přemýšlela o kšírách. Takže dotaz - jde to, když bude spát se kšírama, a bude spát na zádech, aby se přetočil na břicho a pokračoval ve spaní? Nebo to nejde? Předem díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.7.12 16:18
@marmelada78 píše:
Potřebovala bych poradit - mám v kočárku klasické pásy, ale s těmi se syn nemůže provádět všechny svoje exhibice v kočárku, takže jsem přemýšlela o kšírách. Takže dotaz - jde to, když bude spát se kšírama, a bude spát na zádech, aby se přetočil na břicho a pokračoval ve spaní? Nebo to nejde? Předem díky 8)

No to nejde, max na bok, ale ani v originál kšírách se přeci neotočí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.7.12 16:35
@monika32 píše:
No to nejde, max na bok, ale ani v originál kšírách se přeci neotočí :nevim:

V originál kšírách se neotočí, proto mě zajímá, jestli se v jiných kšírách otočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.7.12 17:15
@marmelada78 píše:
V originál kšírách se neotočí, proto mě zajímá, jestli se v jiných kšírách otočí :mrgreen:

Neotočí, kdyby jo, byly by naprd :mrgreen: Ale můžeš ho v nich na břicho dát a přikšírovat obráceně, ale zase se neotočí na záda, to by musely mít tak dlouhý popruh, že pak by nemělo smysl je tam mít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí