Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím Vás,
otázka je jasná. Kde kupujete kvalitní dětské ponožky?
Já kupovala 4 roky synovi Voxx. Před 2 měsíci jsem koupila 9 páru a 5 z toho se zespodu roztrhalo a udělaly se díry. Syn má kvalitní boty, nazouváky, takže to není zřejmě jím, ale materiálem ponožek.
Kdybych si schovala účtenku, tak je zreklamuju, ale nemám ji
.
Takže hledám jinou a kvalitní značku. Děkuji.
@Kopretinkaobecna jako kupuju mu je tam od mala - mají dobré, bavlněné - jak nízké, tak vysoké, barevné, jednobarevné, prostě velký výběr. Je fakt, že za jedny dam cca 50 kč, ale klukovi v pohodě vydrží cca rok - než mu vyroste noha ![]()
Kupuji ponožky v lidlu, takku, voxxky a staršímu vydrží tak cca rok a pak jdou do koše všechny, takže mladší syn je nedědí a kupuji mu taky nové. U nás nevydrží žádný ponožky.
@Kopretinkaobecna píše:
Zdravím Vás,otázka je jasná. Kde kupujete kvalitní dětské ponožky?
Já kupovala 4 roky synovi Voxx. Před 2 měsíci jsem koupila 9 páru a 5 z toho se zespodu roztrhalo a udělaly se díry. Syn má kvalitní boty, nazouváky, takže to není zřejmě jím, ale materiálem ponožek.
Takže hledám jinou a kvalitní značku. Děkuji.
Kdybych si schovala účtenku, tak je zreklamuju, ale nemám ji.
A Ty kupuješ Voxx se stříbrem? Pokud jo, víš, že se nesmí prát v aviváži? Byla jsem na to upozorněna v obchodě, že by to mohlo narušit kvalitu.
@Kopretinkaobecna no vidíš, já a kamarádky okolo kupujeme vox i pro sebe a jsme spokojené, pokud mu kupuješ nazouváky tzn že mají volnou patu, tak je i možné že jak mu tam ta noha jezdí tak se ošoupou, ale to jen hádám, pro mě je totiž tato značka top ![]()
Nejradsi mam bambusove Bamboolik, pravda, par za 50 Kc, ale teda puncochy a ponozky nadherne drzi tvar, ani se nehnou, diry se nedelaji a nepoti se v nich nohy. Bohuzel teda maji hodne omezeny barevny vyber.
Pak tu mam lidlove, to je spotrebni zbozi za par korun, ale sluzbu taky splni, za ty penize me ani nemrzi, ze je proste cas od casu vyhodim.
@klafina123 aviváž nepoužívám
@myšák1187 já je taky všechny kupovala, ale aby jako po necelých 2 měsících odešly ![]()
Chápu, že ponožky nevydrží věčně, ale chci aby vydrželi aspoň půl roku, co nosí, než mu vyroste noha.
@ugluk ty bamboolik vypadají dobře, ani jsem nevěděla, že dělají ponožky
.
Jinak 50 Kč za ponožky mi přijde normální u všech. Ale chci aby aspoň chvilku prostě vydrželi ![]()
@Kopretinkaobecna no mě to právě strašně překvapilo u této značky, a to se stalo až teď nebo už dřív?? Já vím že je to založeno abychom ti poradily, ale jsem docela v šoku, malá zatím neleze, ale dva prckové kamarádek ano a všechny i pro sebe kupujeme jen voxky tak doufám že nebudu muset měnit značku, jsem s nima spokojená
S vox jsem spokojena, hezky drzi na noze. Jen mi ted z jednoho paru lezou nite pri napojeni vzoru, tak nevim, mozna blby kus.
Na druhou stranu je strkam do susicky, vim, ze tam nepatri.
@Kopretinkaobecna jo, delaji i paradni bambusova tricka pro deti i dospele. Komplet vybavu z toho samozrejme nemam, protoze jaksi 170 za puncochace pres zimu dam za 2 kousky, ale tocila jich 10, ale je to opravdu znat. Ted mi tat koupil cosi bambusoveho v Tescu za 35 a hruza ![]()