Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím,
našla jsem na internetu kalhoty „aladinky“, které se mi líbí a na léto by se hodily.
Jen všude píšou, že je to univerzální velikost.
Já jsem dole trochu širší, tak si nejsem jistá, jestli bych je oblíkla, popř. aby mi nebyly moc úzké - to by u tohoto typu kalhot nebylo to pravé ořechové.
Do jaké velikosti se dají nosit?
Kolik máte konfekční velikost a přitom vám aladinky sednou?
Díky.
Nevím přesně, jaké myslíš, ale koupila jsem si je na thao.cz a opravdu jsou široké a dají se nosit i v těhotenství ![]()
@terulína nad těma uvažuju.. jsou fakt dobré? není to šunt? - myslím materiál a pouštění barvy.. hodně se mi líbily ![]()
@martina.se přijdou mi v pohodě, mám dvoje, ale teprve chvíli. Ještě čekám na počasí ![]()
Jinak praní ruční ve st. vodě a ještě podpoříš nepálské pracanty ![]()
@Nadixx ja jsem mela predloni jedny, nosila jsem je jako tehotna a byla jsem max spokojena. Nicmene byla to taky uni velikost, ja mam bezne XS, v tehotenstvi dejme tomu S a myslim, ze M-kovou zenskou by uz tlacily a hlavne by ji byly kratke.
Ale taky si chci ted zas neco takoveho poridit, uz se fakt tesim, az shodim ty jedine tehotenske rifle, ktere jeste oblecu
Mam troje a dvoje uz nenatahnu pres zadek ![]()
@terulína píše:
@martina.se přijdou mi v pohodě, mám dvoje, ale teprve chvíli. Ještě čekám na počasí
Jinak praní ruční ve st. vodě a ještě podpoříš nepálské pracanty
tak do nich půjdu.. mi zaujaly, ale právě neznám nikoho, kdo by je měl ![]()
@martina.se já na ně narazila v albu na koni a uživatelka si je chválila ![]()
@Nadixx píše:
Zdravím,
našla jsem na internetu kalhoty „aladinky“, které se mi líbí a na léto by se hodily.
Jen všude píšou, že je to univerzální velikost.
Já jsem dole trochu širší, tak si nejsem jistá, jestli bych je oblíkla, popř. aby mi nebyly moc úzké - to by u tohoto typu kalhot nebylo to pravé ořechové.
Do jaké velikosti se dají nosit?
Kolik máte konfekční velikost a přitom vám aladinky sednou?
Díky.
já myslím, že je to individuální i tvarem postavy, nejenom konfekční velikostí. A pak taky strihem, viděla jsem různé zakončení gumy na břiše, záševky, zda jsou nebo ne, taky látkou, vzorem látky…nepřemýšlej a zkus si je. Jinak radím, po internetu neobjednávat, myslím, že se trefí jen ten extra hubený-ten, co je jako tyč, doslova. člověk ze záhyby a špíčky, to bych neriskovala.
@Nadixx tam je psaná i univerzál velikost a je tam dopsáno S, M, L. Prostě bych zvolila L a děj se vůle boží
![]()
@terulína mi se fakt líbí - hlavně na léto by to mohlo být pohodlné.. nechce se mi kupovat sukně nebo tak něco ![]()
Každopádně děkuji za tip na thao.cz, tam jsou gaťata mnohem hezčí, asi půjdu do těchto
Taky jsou tam pěkně rozepsané velikosti, takže vím, jaké koupit ![]()
@terulína píše:
Nevím přesně, jaké myslíš, ale koupila jsem si je na thao.cz a opravdu jsou široké a dají se nosit i v těhotenství
tyjo, taky díky za odkaz
Ty jsou super