Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Malý má 16 měsíců a chystáme se na maškarní karneval. Chci se Vás maminky zeptat, myslíte si, že se hodí malého obléci do společenského oděvu (kalhoty, sváteční košile, kšandy, motýlek…)? Tak nějak mě to napadlo a mně samotné se ta myšlenka líbí. Nikdy jsem však takového prcka na maškaráku takto oblečeného neviděla a tak prostě nevím, jestli se to hodí. Mohl by být jakože za fešáka, za frajera v obleku, nebo tak něco… Co myslíte?
Klidně. Určitě lepší, než nějaká přeplácaná maska. Ještě by nebyl od věci klobouk - i když malý by ho asi nesnesl na hlavě po celou dobu.
S dcerou jsme byli minulý týden - byl tam malý kovboj a taky slavil úspěch..
@RennieRennie my byli před 14 dny a malá byla za včelku určitě si umim představit, že bysme tam potkali malýho kavalíra s motýlkem ![]()
Proč ne? Nenapadlo by mě to, ale jak píšeš tak se mi to zalíbilo ![]()
Rozhodně jo, super nápad
A myslím, že na druhou takovou masku určitě nenarazíte, takže prcek bude originální ![]()
EDIT: my byli na karnevalu včera a kluci jsou většinou samí Spidermani, Supermani a indiáni, holky samé víly a princezny
Takže Váš elegán bude určitě perfektní:)
@RennieRennie Ja bych dokoupila klobouk a domalovala bych knirek a byl by za mafiana… ![]()