Kde kupujete slipy pro chlapečky?

LL
1057
20.2.14 12:05

Kde kupujete slipy pro chlapečky?

Holky já vím, že asi trapný dotaz. Ale já vždy kupovala z Novie a byla jsem s nimi spokojená. Teď nutně potřebuji novou zásobu a mají je vyprodané. Koupila bych jinou značku, nejlépe zase českou. Se kterou jste spokojení? Chtěla bych kvalitní (ne made in China), ale ne extra drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
20.2.14 12:09

FF v Tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
20.2.14 12:09

@LL koukni na eshop U Hanky (takhle je i ta adresa, samozřejmě s. cz, ale nejde sem vložit odkaz). Mají tam české slipy Pleas. Jinak teda nečeská a made in China, leč podle mě docela kvalitní (barvy nepouští, nepárají se, jsou pevné, potisky se nedrolí) mají v Tescu, F´F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.2.14 12:11

@LL Tesco F a F. Kupuju slipy, boxerky, trička. Jsou dle mého poměrně kvalitní. Dobře drží barvy, obrázky, nevytahují se do závratných rozměrů, drží tvar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.2.14 12:13

Taky v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
20.2.14 12:13

No F and F jsem jednou koupila na zkoušku. Ale byly mu malé, takže zůstaly nepoužité. Jsou z číny, nějak k tomu nemám důvěru, jestli jsou nezávadné. Já vím, že jsem ujetá :P Oblečení F and F běžně kupuju, ale když slipy má přímo na těle :) @elanaa Děkuji za odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
20.2.14 12:14

Máme z tesca, sada asi 6 kusů, různých barev. Kus za cca 20 korun. Krásně drží tvar i barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 12:14

Většinu má kluk z Tesca. Něco z Lidlu a taky nejsou špatný.

• Citovat
  • Upravit
9548
20.2.14 12:15

@elanaa @krtek7489 moje slova, a když jsou v akci, jdou koupit za doslova směšné peníze. Kupuju tam i dceři kalhotky, oběma ponožky, pyžamka, kupovala jsem bodyčka, overaly. Nesnáším takové ty směsné materiály, kdy se v tom potí jak kulky tak nohy :-D a v Tescu toto naštěstí fakt nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 12:16

@LL sice věcí z Číny nevěříš, ale kde bereš jistotu, že český výrobce nebere látku z Číny?

• Citovat
  • Upravit
991

Kupujeme v Tescu, C@A(slípky jsou kvalitní, ale nevydrží obrázky)a Nextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659

Marks&Spencer, Next, Mothercare - větší balení mají za rozumné peníze nebo i Tesco…

Příspěvek upraven 20.02.14 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21909
20.2.14 12:17
@LL píše:
No F and F jsem jednou koupila na zkoušku. Ale byly mu malé, takže zůstaly nepoužité. Jsou z číny, nějak k tomu nemám důvěru, jestli jsou nezávadné. Já vím, že jsem ujetá :P Oblečení F and F běžně kupuju, ale když slipy má přímo na těle :) @elanaa Děkuji za odkaz.

Ale v Cine se vyrabi treba i Lindex, H&M a treba tyhle obchody, maji to pradlo i jine obleceni vcelku kvalitni, co se materialu tyka..I znackovejsi se vyrabi v Cine..Pro me je dulezite si to osahat, hned poznam, co je to za bavlnu a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.2.14 12:19

@Eemii to je pravda, že se v Číně vyrábí už skoro všechno, ale nemusí to být nekvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.2.14 12:19
@LL píše:
No F and F jsem jednou koupila na zkoušku. Ale byly mu malé, takže zůstaly nepoužité. Jsou z číny, nějak k tomu nemám důvěru, jestli jsou nezávadné. Já vím, že jsem ujetá :P Oblečení F and F běžně kupuju, ale když slipy má přímo na těle :) @elanaa Děkuji za odkaz.

Jestli myslíš vyrobeny v číně, tak tam se vyrábí i adidasky :mrgreen: Holt levná pracovní síla :nevim: Made in china pro mě není směrodatné, protože v číně se dneska vyrábí skoro všechno včetně výrobků renomovaných firem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková