Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, loni jsem si koupila tuto koženou bundu:
http://www.tchibo.cz/…0037233.html
Jaká barva kalhot se k ní hodí? Nosila jsem tmavě modré džíny, ale ráda bych něco veselejšího…
@celipipka54 píše:
Mě by se k tomu líbila růžová
jj, to mě taky napadlo ![]()
ale růžové kalhoty? ![]()
Skořicová, lahvově tmavozelenázelená, švestkově modrá, krémová… i žlutá - spíš vanilka než citron by šla…
Ahoj, co červená, oranžová? K hnědé se podle mě hodí každá barva, teplejšího odstínu.
@momi33 píše:
jj, to mě taky napadlo
ale růžové kalhoty?
No já si teď koupila křiklavě růžový legíny
Ale věřim tomu, že by je každej nenosil
Ale mě se líbí ![]()
@celipipka54 píše:
No já si teď koupila křiklavě růžový legínyAle věřim tomu, že by je každej nenosil
Ale mě se líbí
@jdukolem píše:
Skořicová, lahvově tmavozelenázelená, švestkově modrá, krémová… i žlutá - spíš vanilka než citron by šla…
vanilkové mám jedny kalhoty-měla to být béžová, ale je to spíš vanilka ![]()
Já bych byla pro červené kalhoty.Nebo zelenkavé…
.Nebo béžová..
@momi33 píše:
vanilkové mám jedny kalhoty-měla to být béžová, ale je to spíš vanilka
no a ještě pokud chceš něco divočejšího - myslím živějšího mě napadla korálová a pistáciová, ani ta žlutá nevypadá marně - jukni sem https://www.tchibo.cz/…0027434.html
mají to se světlou bundou tak kdybys zvolila tmavší žlutou? a ty korálový jsou hned na té samé stránce
@jdukolem píše:
no a ještě pokud chceš něco divočejšího - myslím živějšího mě napadla korálová a pistáciová, ani ta žlutá nevypadá marně - jukni sem https://www.tchibo.cz/…0027434.html
mají to se světlou bundou tak kdybys zvolila tmavší žlutou? a ty korálový jsou hned na té samé stránce
jj, na to jsem koukala ![]()
ty červený kalhoty se mi docela líbí…ale koupila jsem si loni hnědo modrou kabelku-ta modrá je taková švestková…
@momi33 píše:
jj, na to jsem koukala
ty červený kalhoty se mi docela líbí…ale koupila jsem si loni hnědo modrou kabelku-ta modrá je taková švestková…
no a to by šlo i k tý bundě podle mě.. jako sehnat takový kalhoty myslím švestkový a ke švestkové by šla i nějaká z fialových ale musela bych vidět odstín.. no je to spíš o tom jaké máš další věci doma - svetříky trika, šátky a další doplňky abys neměla plácnu pistáciový kalhoty hnědou bundu a nic k tomu.. je to i o financích jestli chceš jen doplnit šatník a nebo si udělat nový variace a kombinace
Příspěvek upraven 17.02.14 v 17:32
Tmave modre treba i ty svestkove urcite i vanilkove smaragdove zelene pak lososove le i cerne nebo svetle sede jde taky hodne o to jak to zkombinujes boty kabelka doplnky popripade satek cepice sala rukavice cepice
@jdukolem píše:
no a to by šlo i k tý bundě podle mě.. jako sehnat takový kalhoty myslím.. no je to spíš o tom jaké máš další věci doma - svetříky trika, šátky a další doplňky abys neměla plácnu pistáciový kalhoty hnědou bundu a nic k tomu.. je to i o financích jestli chceš jen doplnit šatník a nebo si udělat nový variace a kombinace
jj, myslím i na šátek, takový švestkový i mám ![]()
ty kalhoty-pokusím se někde podívat…
A asi by sla i svetle zelena mam jedny takove kalhoty s benetonu ale nenosim je po porodu se hold do 38 nevejdu no