Barevné sladění bunda/kalhoty

25324
17.2.14 17:05

Barevné sladění bunda/kalhoty

Ahojky, loni jsem si koupila tuto koženou bundu:
http://www.tchibo.cz/…0037233.html
Jaká barva kalhot se k ní hodí? Nosila jsem tmavě modré džíny, ale ráda bych něco veselejšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2144
17.2.14 17:07

Mě by se k tomu líbila růžová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.14 17:09
@celipipka54 píše:
Mě by se k tomu líbila růžová :)

jj, to mě taky napadlo :think:
ale růžové kalhoty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.2.14 17:09

Skořicová, lahvově tmavozelenázelená, švestkově modrá, krémová… i žlutá - spíš vanilka než citron by šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.2.14 17:13

Ahoj, co červená, oranžová? K hnědé se podle mě hodí každá barva, teplejšího odstínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.2.14 17:15
@momi33 píše:
jj, to mě taky napadlo :think:
ale růžové kalhoty? :think:

No já si teď koupila křiklavě růžový legíny :mrgreen: Ale věřim tomu, že by je každej nenosil :mrgreen: Ale mě se líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.14 17:16
@celipipka54 píše:
No já si teď koupila křiklavě růžový legíny :mrgreen: Ale věřim tomu, že by je každej nenosil :mrgreen: Ale mě se líbí :palec:
:lol: si taky nemůžu dovolit všechno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.14 17:18
@jdukolem píše:
Skořicová, lahvově tmavozelenázelená, švestkově modrá, krémová… i žlutá - spíš vanilka než citron by šla…

vanilkové mám jedny kalhoty-měla to být béžová, ale je to spíš vanilka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
17.2.14 17:20

Já bych byla pro červené kalhoty.Nebo zelenkavé… :lol:.Nebo béžová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.2.14 17:20
@momi33 píše:
vanilkové mám jedny kalhoty-měla to být béžová, ale je to spíš vanilka :think:

no a ještě pokud chceš něco divočejšího - myslím živějšího mě napadla korálová a pistáciová, ani ta žlutá nevypadá marně - jukni sem https://www.tchibo.cz/…0027434.html
mají to se světlou bundou tak kdybys zvolila tmavší žlutou? a ty korálový jsou hned na té samé stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.14 17:28
@jdukolem píše:
no a ještě pokud chceš něco divočejšího - myslím živějšího mě napadla korálová a pistáciová, ani ta žlutá nevypadá marně - jukni sem https://www.tchibo.cz/…0027434.html
mají to se světlou bundou tak kdybys zvolila tmavší žlutou? a ty korálový jsou hned na té samé stránce

jj, na to jsem koukala :think:
ty červený kalhoty se mi docela líbí…ale koupila jsem si loni hnědo modrou kabelku-ta modrá je taková švestková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.2.14 17:31
@momi33 píše:
jj, na to jsem koukala :think:
ty červený kalhoty se mi docela líbí…ale koupila jsem si loni hnědo modrou kabelku-ta modrá je taková švestková…

no a to by šlo i k tý bundě podle mě.. jako sehnat takový kalhoty myslím švestkový a ke švestkové by šla i nějaká z fialových ale musela bych vidět odstín.. no je to spíš o tom jaké máš další věci doma - svetříky trika, šátky a další doplňky abys neměla plácnu pistáciový kalhoty hnědou bundu a nic k tomu.. je to i o financích jestli chceš jen doplnit šatník a nebo si udělat nový variace a kombinace

Příspěvek upraven 17.02.14 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.2.14 17:31

Tmave modre treba i ty svestkove urcite i vanilkove smaragdove zelene pak lososove le i cerne nebo svetle sede jde taky hodne o to jak to zkombinujes boty kabelka doplnky popripade satek cepice sala rukavice cepice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.14 17:32
@jdukolem píše:
no a to by šlo i k tý bundě podle mě.. jako sehnat takový kalhoty myslím.. no je to spíš o tom jaké máš další věci doma - svetříky trika, šátky a další doplňky abys neměla plácnu pistáciový kalhoty hnědou bundu a nic k tomu.. je to i o financích jestli chceš jen doplnit šatník a nebo si udělat nový variace a kombinace

jj, myslím i na šátek, takový švestkový i mám :think:
ty kalhoty-pokusím se někde podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.2.14 17:32

A asi by sla i svetle zelena mam jedny takove kalhoty s benetonu ale nenosim je po porodu se hold do 38 nevejdu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková