Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím zkušené maminky holčiček - co dáváte k legínkám? Mám plnou skříň legín od kamarádek a pár šortek - přijde mi, že tunika k šortkám není to pravé ořechové. Je možné dávat trička k legínkám? Nechce se mi kupovat díky létům o 2týdnech haldu letního. Díky
Pokud nemá dítko nějaké křivé nožky, tak bych normálně dala triko nebo tuniku
případně můžeš dát i sukýnku
@Osmanka
Normálně dostává triko, šaty, tuniky, šortky s tričkem apod. ![]()
Tak já mám sice syna
, ale mně k legínám pasuje nejvíc právě tunika.Nebo na ně sukni a pak i tričko.
Leginy + tunika, leginy + tricko + sukne, sortky + tricko. V zime nadoma leginy, triko s dlouhym, delsi pletena vesta. Kazdopadne davej, jak se to tobe libi ![]()
Moje dcerka má úmyslně legínky kvúli pohodlí:-)a k nim kombinuju dle počasí naprosto všechno - tuniky, sukně, šatičky, šortky, šortkové lacláče a vždycky je za fešandu:-)
@Osmanka tak u nás se k legínám nosí vše, holka je nosí i teď v zimě místo punčocháčů, je to taková vychrtlina že i s tričkem nebo tílkem to vypadá super
Jasně dcerka nosí i triko a ve školce hodně holčiček i sukýnky nebo šatičky atd…
Moja dcéra si tiež veľmi obľúbila legíny…a ako už bolo spomenuté nosí ich aj namiesto pančúch…a nosí k nim všetko čo sa jej páči, tričko, tuniku…keď chce byť za veľkú fešandu tak sukňu alebo šaty…Ja som jej kúpila aj také riflové legíny a vyzerala v nich naozaj dobre…
Dávám trička… i teď, na doma má legínky, z punčoch jsem byla už nešťastná…
Jak je holcicka stara? Ja kuprikladu neznam jedine batole, ktere by ty nohy nemelo krive aspon trochu. Holce davam k leginam i tricka, sukne mi prijde divna kvuli dvema „gumam“ v pase. ![]()
Trička, střihem delší trička nebo tuniku nebo šaty, co si dcera sama zvolí..Taky nemám ráda dvě gumy v pase, takže sukýnky ne..
Já dávám triko, tuniku (ta pasuje nejvíc), sukni, šaty. Šortky se mi k tomu nelíbí tak nedávám. Jinak legínky jsou oblíbeným oděvem ![]()
Tuniku a tričko, případně i sukni, šaty, kraťasy. Téměř vše co bych dávala k punčocháčům.