Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím o zkušenosti.
Na jaro vypustím caparta poprvé ven, dostane první botky, ač doma už capá obstojně.
Co oblíct? Bude asi padat a věčně špinavej.
Roztrhanej nevím ![]()
Tepláky?
Kolikatery jste pořídili?
A jarní bundu?
Nebo teplákovku?
Díky.
Nerozumím, však ho obleč stejně jako sebe ne? Bundu podle toho jaké bude teplo, tepláky snad doma nějaké máš, tak extra na ven pořizovat nebudeš a kdyžtak dokoupíš podle potřeby ![]()
A teď ještě venku není jaro? Kluka jsem vypustila ven hned, jak začal chodit sám doma (konec října). Venku napdal, spíš udělal dva kroky a rozhlížel se. Oblečení bych řešila, podle toho jak bude. A tepláky a jarní bundu jsem měla i pro nechodící dítě.
Edit špinavý věci se vyperou a kluk teda při chůzi (respektive pádu) dodneška neroztrhl nic. Později zatrhl triko a mikinu na skluzavce, ošoupal boty na odrážedle.
Příspěvek upraven 24.02.14 v 09:49
@jakuve píše:
A do ted ho jsi s nim ven nechodila?
Tak přesně tato otázka mě napadla taky. Ono to totiž tak vyzní, že doteď byli zavření doma ![]()
http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
Mají i bundy. Peru jednou za čas, po návrat domů přejezdu vlhkou houbičkou a za 10 minut je to suché.
Obleč ho normálně, on si stejně nesjpíš bude kecat na zadek, tak nic nezničí.. Nějak dotaz nechápu
Kup mu toho kolik chceš.
Stejně jako sebe určitě dítě oblíkat nebudu ![]()
Nemám v úmyslu se válet po zemi ![]()
V teplákách doma nechodí, chodí v legínkách nebo punčochách.
Jde mi o to, nakolik to dítě zničí.
Oblíkni jak chceš… někdy dám džíny, někdy tepláky. Tohle jsem fakt neřešila. Něco jsem čapla ve skříni a šlo se. ![]()
@pupyk píše:
Stejně jako sebe určitě dítě oblíkat nebudu
Nemám v úmyslu se válet po zemi
V teplákách doma nechodí, chodí v legínkách nebo punčochách.
Jde mi o to, nakolik to dítě zničí.
Moje dítě nic nezničilo.. Kupodivu první prodřená kolena a zatrhlé mikiny má až teď kolem dvou let. Oni když začínají, tak jsou na sebe opatrní a pomalí.
Prvni kluk neznicil ani jeden kus obleceni, zaspini se, to jo. Ale spis z toho vyrostl, nez ze by to znicil. Mladsi chodi venku cca dva mesice a jeste taky nic neznicil. Oblekam podle pocasi a zhruba jako sebe.
Nesedíme doma, jezdí v kočáře.
Teprve minulý týden nám rehabilitační povolila koupit boty.
Ale do zimních fakt už investovat nebudu.
A ještě před hodinou tu bylo -1,5 stupně ![]()
Dej mu něco, co se dobře pere
tepláky nebo jiné gatě, aby to bylo hlavně pohodlné, nebyla mu v tom zima, ani horko. Mikinu nabo bundu dle počasí, jestli máš bundu hodobóžovou, ve které se nemá válet po zemi, tak tu mu nedávej ![]()
Ok, bude jak prase, ale nedotrhanej.
Fajn, to jsem potřebovala ![]()