Legíny u holčiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9180
27.2.14 07:30

@vinnie @anickadomnik Taky tak :palec: Dcera nosí legíny taky kvůli pohodlí a místo punčocháčů, ale proto, že má větší bříško a punčocháče jí tlačí na bříško ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.2.14 08:07

Malá má nohy rovný, né že by na tom záleželo, ale padlo to tu :mrgreen: Dávám i trička, ale pak dávám legíny barevný nebo s naznačenýma kapsama.. Ty jednobarevný spíš k něčemu delšímu. Je to jen můj pocit, jí je to šumák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.2.14 08:08

A nerozumím těm dvou týdnům léta, malá to nosí už teď - legíny, něco delšího přes to tlustou mikinu a vestu, třeba. Aspoň jí nelezou záda.. Pod šaty s ramínkama dám vhodné trička a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.2.14 08:43

Moje dcera krivy nohy nema! :cert: ovsem uz neni zadny batole. a k leginum davam vsechno co jde, tricka, v zime saty, v lete tilka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
27.2.14 09:34
@LadyTommy píše:
Pokud nemá dítko nějaké křivé nožky, tak bych normálně dala triko nebo tuniku ;) případně můžeš dát i sukýnku

Proč křivé… není to jedno? To by měla nosit co, pytel? :)
Naše měla donedávna nohy jak fotbaliska, míš by jí tam prolítl :) Ale v létě nosila 3/4 legínky a k tomu tričko a nikdo to neřešil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
27.2.14 09:38

@avm3 tak treba sukynku nebo neco, co to opticky nezvyrazni :nevim: prislo mi, ze zakladatelka resi, jak to bude vypadat, tak leginy zrovna nelichoti, pokud ma ditko nozky do x. Jinak je mi to taky jedno, mne jde u deti hlavne o pohodli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.2.14 10:02

Holka nosí jedině leginy. NOsí je ke všemu - trika, tuniky, šaty, šatovky. Přijde mi to pořád lepší než triko k punčocháčům. Ty nevedu. Když jdem ven, tak na to navlíkne jen softshelky a nemusí se ani převlíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
27.2.14 10:10

@LadyTommy Aha… já to pochopila tak, že neví, co se hodí k legínkům… tak jako tak to moc nechápu. Jako jo, dítě může taky pěkně vypadat… ale nesmí se to moc hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
27.2.14 18:50

My taky nevedeme klasické punčocháče, jen ty bez „šlapek“, jsou pěkné a dají se sehnat i s co nejvyšším procentem bavlny..Takže buď tyto punčocháče nebo legínky..Obojí může být blbé i super, záleží na materiálu a hlavně řešení v pase, jaká guma..Dcera na ven ale nosí normální kalhoty na legínách - kromě vyjímečných příležitostí, my se stavujeme na dětská hřiště pravidelně i v zimě a tam se fakt nehodí mít v tomto počasí legíny a sukýnku.
Kalhoty jí nevadí na legínách ani na těch bezšlapkových punčocháčích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.2.14 21:37

Ja neviem prečo, ale mojej sa všetky pančuchy hneď zošupnú dolu a potom má holé kríže…ja aj preto uprednostňujem legíny, tie držia na riti :lol:…Ale teraz som kúpila pančuchy v Lídli a tie tiež držia a sú také jemné…super…a za super cenu a podľa malej, hlavne, že sú fialové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
28.2.14 08:17

Já jí taky nakoupila v lidexu legíny měly je ve slevě včerá v jednom obchodě za59 kč růžové mě příjde, že ty legíny jsou pohodlné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.2.14 09:55

Díky za rady. Dcera má hlavně hubené nožky, takže legínky na ni plápolají :-) - a křivost nožiček, to nevím, máme 18měs. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
28.2.14 18:05

Já si mslím že legínama nic nezkazíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.3.14 22:56

@anikari
Jo jo a riflové leginy je dokonalost sama, teď stejně jsou trendy slim, takže když jsou hezké kvalitní riflové jeginy, vypadá to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.3.14 22:59

@Sibyla0
přesně tak, moje slova, leginy jsou u nás na denním pořádku v létě, v zimě:-)a přesně jak říkáš, jednoduché jednobarevné k tuníkám a vzorované k trikům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková