Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vinnie @anickadomnik Taky tak
Dcera nosí legíny taky kvůli pohodlí a místo punčocháčů, ale proto, že má větší bříško a punčocháče jí tlačí na bříško ![]()
Malá má nohy rovný, né že by na tom záleželo, ale padlo to tu
Dávám i trička, ale pak dávám legíny barevný nebo s naznačenýma kapsama.. Ty jednobarevný spíš k něčemu delšímu. Je to jen můj pocit, jí je to šumák ![]()
A nerozumím těm dvou týdnům léta, malá to nosí už teď - legíny, něco delšího přes to tlustou mikinu a vestu, třeba. Aspoň jí nelezou záda.. Pod šaty s ramínkama dám vhodné trička a je to..
Moje dcera krivy nohy nema!
ovsem uz neni zadny batole. a k leginum davam vsechno co jde, tricka, v zime saty, v lete tilka…
@LadyTommy píše:
Pokud nemá dítko nějaké křivé nožky, tak bych normálně dala triko nebo tunikupřípadně můžeš dát i sukýnku
Proč křivé… není to jedno? To by měla nosit co, pytel? ![]()
Naše měla donedávna nohy jak fotbaliska, míš by jí tam prolítl
Ale v létě nosila 3/4 legínky a k tomu tričko a nikdo to neřešil ![]()
@avm3 tak treba sukynku nebo neco, co to opticky nezvyrazni
prislo mi, ze zakladatelka resi, jak to bude vypadat, tak leginy zrovna nelichoti, pokud ma ditko nozky do x. Jinak je mi to taky jedno, mne jde u deti hlavne o pohodli
Holka nosí jedině leginy. NOsí je ke všemu - trika, tuniky, šaty, šatovky. Přijde mi to pořád lepší než triko k punčocháčům. Ty nevedu. Když jdem ven, tak na to navlíkne jen softshelky a nemusí se ani převlíkat.
@LadyTommy Aha… já to pochopila tak, že neví, co se hodí k legínkům… tak jako tak to moc nechápu. Jako jo, dítě může taky pěkně vypadat… ale nesmí se to moc hrotit.
My taky nevedeme klasické punčocháče, jen ty bez „šlapek“, jsou pěkné a dají se sehnat i s co nejvyšším procentem bavlny..Takže buď tyto punčocháče nebo legínky..Obojí může být blbé i super, záleží na materiálu a hlavně řešení v pase, jaká guma..Dcera na ven ale nosí normální kalhoty na legínách - kromě vyjímečných příležitostí, my se stavujeme na dětská hřiště pravidelně i v zimě a tam se fakt nehodí mít v tomto počasí legíny a sukýnku.
Kalhoty jí nevadí na legínách ani na těch bezšlapkových punčocháčích..
Ja neviem prečo, ale mojej sa všetky pančuchy hneď zošupnú dolu a potom má holé kríže…ja aj preto uprednostňujem legíny, tie držia na riti
…Ale teraz som kúpila pančuchy v Lídli a tie tiež držia a sú také jemné…super…a za super cenu a podľa malej, hlavne, že sú fialové ![]()
Já jí taky nakoupila v lidexu legíny měly je ve slevě včerá v jednom obchodě za59 kč růžové mě příjde, že ty legíny jsou pohodlné ![]()
Díky za rady. Dcera má hlavně hubené nožky, takže legínky na ni plápolají
- a křivost nožiček, to nevím, máme 18měs.
.
@anikari
Jo jo a riflové leginy je dokonalost sama, teď stejně jsou trendy slim, takže když jsou hezké kvalitní riflové jeginy, vypadá to super:-)
@Sibyla0
přesně tak, moje slova, leginy jsou u nás na denním pořádku v létě, v zimě:-)a přesně jak říkáš, jednoduché jednobarevné k tuníkám a vzorované k trikům ![]()