Legíny u holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1356
3.3.14 17:35

Jo jo leginy prostě vedou :palec: i ta starší jedny vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.3.14 20:37

Máme z minulého roku a vypadají na dceři spíš jako tepláky, jak je hubená :-). Takže zatím asi ty necháme na lítačku a džíny na akce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.4.14 23:08

U nás chodí v ulici jedna holčička, která má také dětské leginy. Je jí snad 13 let. Nejraději bych její mámě něco řekla. Holčička je velmi silné postavy - ok, to je jejich věc, ale jsou ji vidět celkově kalhotky, protože jsou na ní narvané k prasknutí a leginy má zařízlé až v dupě :(
Nejvíc mi vadí, že si asi její matka neuvědomuje, jak se jí děti smějí (ZŠ je kousek od nás a tolikrát ty narážky slyším, když chodí hned pod našimi okny). :nevim:

Leginy bych holčičce dala, ale i to má své hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
15.4.14 23:18

@Maculinka Tak ono je to tak stejně i s dospělýma, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.4.14 23:22

@wona Rozumná žena, která je boubelatá a nosí leginy, tak si aspoň vezme delší vršek, který překryje prosvítající zadek. Já taky po porodu nosila leginy, jenomže to jsem si dávala sakra pozor, abych neměla kratší vršek, než do půli stehen. Musela jsem si být jistá, že i když se ohnu v obchodě, že kolemjdoucí neumřou na šok :mrgreen:

U tak mladých holek je problém ten, že rodičům je nejspíš šumák, co si oblékají. Což je smutné. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
15.4.14 23:29

@Maculinka Jo rozumná ano :-) Ale je pravda, že i holky v pubertě občas chodí v legínách s krátkým tričkem a na mě to působí skoro jako by byly nahé - i když teda mají pěknou postavu a chlapům se to nejspíš líbí… Dospělé ženy by měly nosit legíny jen s vrchem pod zadek, jak píšeš ty… Já osobně vůbec na legíny nemám odvahu :oops: Jen v létě na 3/4 pod kolena k sukni… Dcerce je ale dávám - má rok a půl, ale s delším tričkem nebo tunikou (když jdeme na návštěvu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
30.4.14 09:29

Tak to já legíny na malou používám často, ted´ jsem jí v HM koupila v námořnickém stylu, tak jích máme dost lepší než rifle, v legínách se lépe pohybuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
30.4.14 09:30

Jo neteři je 12 a nosí tak leginy :mrgreen: asi je to tedˇmodní trend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie