Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jaký polykaci laktobacily, aby působily hlavně na spodek?
Já užívám Candivac třetí měsíc ale zatím žádné zlepšení nepozoruji ![]()
@terezkakol zkus GynoCaps. Nejdřív vyléčit něcím na mykózu (Canesten, GynoPevaryl) a pak GynoCaps klidně těch 14 kapslí, tzn. jednu ráno, jednu večer. Mě někdy pomůže samotný GynoCaps, že nemusím ani léčit.
@Meera mykóza prelecena, ještě mi dr napsala nějakou dezinfekci a chtěla bych ještě teda ty laktobacily, ale právě polykaci
Ja pouzivam os Swissu sice jsou drazsi, ale jedine co mi zabraly a to jsem mela problemy kazdy mesic rok. Ze zacatku dve denne, pak uz jen jednu.
Ahoj,
super je probiotická mast elen krém. Candivac působí až tak po třech měsících, tohle je taková rychlá funkční úleva. Já ho dávám i malé, když se špatně utírá ve škole, tak jí potom pálí…a tohle jí funguje výborně ![]()
@terezkakol polykací na poševní mikrofloru moc nefungují, proto se dělají zaváděcí ![]()
@Meera tak pak po dezinfekci ještě koupím zaváděcí a snad s problémy už končím ![]()
@terezkakol jooo já válčila půl roku, z mykózy do mykózy, uplně zoufalá. Nakonec zabralo měsíční braní Wobenzymu, 3× Candivac, prát prádlo a ručníky na 60°C a následně žehlit. Jenže pak jsme otěhotněla a mám to znova ![]()
@terezkakol Já myslím, že jo, že u těch polykacích laktobacilů je to jedno.. ![]()
@terezkakol jo wobenzym mi pomohl dost jak s kvasinkami, tak se střevy. Jen je škoda, že se nedá brát v těhotenství ![]()
@Meera tak těhotenství teď dlouhou dobu neplanuju, ale mrknu se po něm ![]()