Jaké léky sebou do Turecka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuz
2190
20.8.09 19:03

jaké léky sebou do Turecka?

Milé maminky, můžete mi prosím doporučit co by asi tak bylo vhodné mít sebou v lékárničce na případný průjem u dětí. Ostatně i dospělých. Příští týden letíme do Turecka.

Mám nakoupen Endiaron, Smectu a Kulíška… ještě něco?

díky předem Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6337
20.8.09 19:23

ahojky, naposledy, když měl Ondrášek průjem, tak krom toho, co jsi vypsala výše (a že to máš zmáklé :wink: ) poradila dávat ještě navíc vit.B, klasický B komplex nebo Piridoxin, prý to pomáhá střívkům rychleji se dát dokupy. A když bys do nich nedostala Béčko, tak určitě na:,–(it Nutrolin B a ten dávat 2× denně, jak je uvedeno v letáčku ( je sirup nebo tabletky) a to i potom, co průjem odezní.

Takže na zastavení průjmu Smectu, na doplnění minerálů a solí toho Kulíška a na obnovu střívek Nutrolin B.

Hezkou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.8.09 19:44

Enterol…může se podávat i preventivně, podává se zejména při odjezdu do rizikových oblastí (Egypt např., Turecko bude asi podobné). Existují sáčky i tobolky, pro malé děti do 3 let jsou vhodnější ty tobolky, dávkuje se jejich obsah (rozšroubovat tobloku a obsah podat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
20.8.09 20:22

Vše podstatné už bylo řečeno. Jen z Turecka rozhodně nemusíte mít strach - panuje tam absolutní čistota, furt se uklízí, až to obtěžuje (tedy alespoň v 5* hotelech). Nevím o nikom, kdo by tam měl střevní problémy. Byli jsme tam velice spokojeni před 2 lety a za 14 dnů letíme taky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 21:34

V Turecku Endiaron nezabírá. Musela jsem do místní lékárny jít koupit tuším Ercefuryl. Stačí se před odjezdem zeptat v lékárně - určitě poradí do těchto zemí něco silnějšího. Endiaron vůbec nezabral, po tom jejich léku byl po jedné tabletě klid. Ten lék nám doporučil delegát.

• Citovat
  • Upravit
zuz
2190
20.8.09 23:36

Díky všem za reakce, ješte se dovybavím.

Ad bezpečné Turecko - já si nemyslím že bysme tam chytli něco z jídla, jedeme do zdá se dosti luxusního 5ti hvězdičkového komplexu, jen si myslím že hrozí že se prostě děti nachlemtají vody v bazénech - malej při potápění a malá ta to pije bohužel úmyslně :roll: , takže se radši připravuju na nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
depres
26.6.10 12:55

Cyankali mu pomuzou …

• Citovat
  • Upravit
1114
5.6.12 11:48

Zdravím :mavam:nejedem do turecka ale za pár dní odjezd do tuniska a já začínám řešit léky pro 3letou dceru..a moje otázka..ktreré léky vzít sebou piše se tady o endiaronu ten je vhodný i pro dítě 3 roky?Prosím poradíte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
5.6.12 11:53

moje dcera byla 3× v Turecku s bráchou, vždy tak cca 10 dnů před odetem jsem ji začala dávat probiotika a nikdy nic ji nebylo (jo jen jednou, kdy se přepila colou, tak blindila), ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
5.6.12 15:03
@mila2113 píše:
Zdravím :mavam:nejedem do turecka ale za pár dní odjezd do tuniska a já začínám řešit léky pro 3letou dceru..a moje otázka..ktreré léky vzít sebou piše se tady o endiaronu ten je vhodný i pro dítě 3 roky?Prosím poradíte :*

no já myslím,že bude lepší zajít k dr a ona napíše speciální pro děti,ten ediaron je podle mě docela naprd,lepší jsou léky na předpis,jsou silnější,kdyby něco nastalo,zaberou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
5.6.12 16:22

holky děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.6.12 17:13

Bylo nam taky doporuceno v Egypte ty jejich leky,ale meli jsme prujem az po priletu domu…Jinak v Tunisu a v Turecku jsme to zvladli bez bolebricha,jo ale par dni jsem dceri davala v Tunisu smectu,primo prujem nemela,tak preventivne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
6.6.12 17:16

Taky jsme dávala v Tunisu malému preventivně Smectu..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie