Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Monchichik píše:
@toma0105 Máte svatou trpělivost, protože já bych nejdéle při třetím zazvonění udělala takovej virvál, že by mě obcházela obloukem. Vy to pořád posloucháte, snažíte se slušně baba nedá pokoj. Musíte jí říct, že to půjde teda úřední cestou, to by jí mohlo zastavit
No,zkusím něco sepsat,třeba se baba uklidní.
@Anonymní píše:
Já bych takovým stěžovatelům tak přála sousedy, co mám já. Rodina: máma 120kg, syn 100kg, 6 psů, synáček třicetiletý feťák který si přes den pouští opravdu nahlas hudbu takže v celém bytě duní basy, v noci člověk slyší jak tam pobíhají a drbou se hafani nebo si člověk lehne do vany a slyší, jak tam matinka ječí na celé kolo na synáčka a celkově o problémech s touto famílií ani nemluvě! Zmíním akorát to, že nám nad hlavou vařil drogy, de*il. To by se ta babizna musela oběsit!Holt někteří lidé vyloženě nemají nic jiného na práci, než si stěžovat. Kašlete na ní, jestli je vaše chování opravdu v nějaké normě a nikdo další si nestěžuje.
Takové sousedy fakt nezávidím,je to hnus…My máme v paneláku samé důchodce,to si člověk fakt nevybere.
@migmina píše:
My zase meli sousedi nad nama, kteri provozovali sex od patku do nedele ale takovym stylem ze postel busila do zdi kde jsme meli loznici.des hruzauz jsem chtela zazvonit at si tu postel daji doprostred mistnosti at muzeme spat
nastesti ted bydlime v baracku
V tomto případě je nejlepší obranou útok. Dokud se budete babce jen podřizovat a omlouvat, tak nad Váma bude cítit převahu a bude si na Vás chladit žáhu furt. Seřvat ji na tři doby a budete mít klid ![]()
Ozvala bych se, po dobrém evidentně nechce, tak bych zkusila pohrozit, že na ní podáte stížnost. A pokud fakt není problém na vaší straně, kontaktovala bych majitele a domluvila se s ním na nejlepším postupu. Občas to zabere nejlíp když se ozve člověk z pozice majitele nemovitosti.