Robotický vysavač, nevím, jaký vybrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6446
22.2.19 07:59

Za 6 tis nevim. Mam Roombu, jasne je drazsi, ale funguje nam pres deset let, jednou menena baterie, jinak bez problemu. Funkci spot ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
22.2.19 08:04

6tis je málo, prihodila bych alespoň na 10 a koupila třeba xiaomi roborock sweep. Funkci spot ma, vysává i vytíra dobre a není to taková raketa jako roomba. Ma ho kamarádka a je spokojena. My mame tu roombu, ale ta uz vyšla přes 20k, nevím jestli mají i levnější model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 08:37

A já jsem ti zrovna T30 chtěla doporučit :mrgreen: Jinak nevím, za 6t robovysavač s virtuální zdí neseženeš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
22.2.19 08:42

@Tableta nemusi mit virt. zed…
vidim. jich hodne.. ted koukam na roomba 605

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
22.2.19 08:46

@Tableta ty ho mas? mela jsem tu cest.. je fsjn. ale kdyz chci cilene vysat nejake misto, kde treba dite neco rozsype.. tak ho nedokazu presne nasmerovat. to mne vytaci :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 08:49

@katuska1984 Mám. Jak myslíš nasměrovat? Jako já než se s prominutím s*át s oběstavováním a já nevím co, tak většinou připravím celou místnost a nechám ho vysát všude. Nebo to vezmu jen smetáčkem :mrgreen: Jinak u tohoto jde nastavit na ovladači spirála, nevím, jak se tomu říká. To dáš na smetí, zapneš režím té spirály a on se začne točit, opisuje spirálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.2.19 08:51

@Tableta některé vysavace mají funkci spot, která vyčistí třeba 1,5 m2 na místě, které mu určíš. Je to dobre, kdy neco vysypes, nebo po vaření v kuchyni. Nic obestavovat nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 09:04

@Tichošlápek tak jsem se na to mrkla na youtube. Je to fakt super funkce. Narozdíl od spirály to bude efektivní i na malým prostoru. To by se mi taky hodilo, tak příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.2.19 11:07

Jsem taky trochu nad limit, ale teď mají našeho „mazlíka“ v super akci. Maximální spokojenost už asi 4 roky ;) https://www.robzone.cz/…clean-profi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný