Jaký používáte prací prostředek? V čem perete?

15.2.19 20:36

Ariel gel, na černé Perwol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
15.2.19 20:39

Ariel kapsle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.2.19 20:41

Peru pracím prášku Jelen. Vyhovuje mi nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
7221
15.2.19 20:46

Momentálně surf kapsle. Jinak Ariel prášek i kapsle. Přednost ale dávám kapslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975

Sonett. Stalobarevne prádlo je takové, které nepouští barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224

@kaaminek peru uplně v čemkoli co je zrovna ve slevě nebo co mi padne do oka, když neni prášek dopotřebovávám stare šampony :-) dávám všeho málo , máme sušičku takže prádlo voní pěkně i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
15.2.19 20:47

Používám gel, pokaždé jiný. Záleží co je v akci a co mě voní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
15.2.19 20:48

@kaaminek ARIEL nebo Persil, teď kupuji spíš Ariel, Persil jsem kupovala hlavně sensitive pro děti.
A aviváž cocolino nebo lenor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
15.2.19 20:48

@kaaminek stálobarevným prádlem se myslí takový typ látky, která se neodbarvuje (nepouští barvu, nebarví ostatní, …) prostě když jí smícháš třeba s jinýma barvama, tak ti to neudělá takovou neplechu nebo když to pár krát vypereš, tak to po chvíli nebude vybledlé.

Jinak používám Perwol gel na černé a barevné, Ariel v prášku z Německa na bílé a (právě třeba stálobarevné), u kterých se potřebuju zbavit skvrn nebo potřebuju načasovat pračku na dobu za x hodin po spuštění. Pak mám jelena (gel a v mýdle) a žlučové mýdlo - je to výborné např. na mikrovláknové útěrky, dětské / psí věci které přichází do kontaktu s pusou) apod.

Podle potřeby přimíchávám jedlou sodu, perkarbonát nebo Sanytol dezinfekci do praní (ale to používám zřídka, spíš na čistění pračky nebo praní zvířecích věcí, které nesmí do vysokých teplot, jinak všechno protahuju horkou párou, takže fakt spíš výjimečně nebo jednou za čas po nějaké nemoci / ložní po delší době apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
15.2.19 20:51

Já používám kapsle, buď persil nebo ariel, záleží na co zrovna narazim v akci. Za mě nejspolehlivější a nejjednodušší, pěkně voní, už nemusím používat aviváž, nic odměřovat, nic nikde neulejvam, nezanáší mi to ten dávkovací šuplík (nevím jak se jmenuje ta část pračky kam se sype prášek a leje aviváž :mrgreen: ) tak mám o práci min s čištěním :lol: a jako bonus mi krabička kapslí zabere min mista v koupelně než pytle prášku, lahve gelu atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
15.2.19 20:53

Gely-Lovela a pro dospele vetsinou woolite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5008
15.2.19 21:07

Nejvíc Persil, teď jsem vyzkoušela Savo na praní a je taky super… a jedine prášek… Gel používám jen na černé prádlo… z lidlu s marseilskym mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
15.2.19 21:09

@axelina a jak dávkuješ ty šampony. mám tu něco nevyhovujícího, tak bych to spotřebovala takto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.2.19 21:11

Lanza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.19 21:38

Pouzivam gel z lidlu a jinak prasky ariel, persil, kdyz chytnu slevu. Na jemne co je v akci. Jelen u me propadl, nevypral mi uterky ani zapatlana manzelova tricka a to jsem si od nej dost slibovala. Detem peru v prasku Batole a dvakrat macham. Avivaz mam z dedry, coccolino z akce jsem ted vyzkousela a je take fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný