Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta fotka je dost malá, ale taky mi přijde, že jo. Je mi líto.
Ať zkusí ještě nějakou chytit a prozkoumat, ať má jistotu… Gauč vyhodit (jestli je to z něj - nemají ho třeba nově z bazaru?) a pozvat profi firmu. Jsou v paneláku nebo v domě?
Taky bych řekla. A pokud si gauč kupovala z bazaru, je to jasné. Pomůže jedině desinsekce, sama se jich nezbaví.
@klamonožka píše:
Ta fotka je dost malá, ale taky mi přijde, že jo. Je mi líto.Ať zkusí ještě nějakou chytit a prozkoumat, ať má jistotu… Gauč vyhodit (jestli je to z něj - nemají ho třeba nově z bazaru?) a pozvat profi firmu. Jsou v paneláku nebo v domě?
Jsi byla rychlejší. ![]()
Ano z bazarku ho bouzel má 🤦🏼♀️
Když si pozve derazizera tak to bude drahé má někdo zkušenosti s deratizaci a s cenou ? Děkujeme
Fotka je dost nejasná. Ale kdyby to byly štěnice, tak ty v noci pěkně koušou. Kousance otýkají a pěkně svědí. Nejčastěji koušou do vnitřní strany rukou (mazi zápěstím a loktem. Pokud obyvatelé domu kousance nemají, štěnice to asi nebude.
Pokud bydlí v paneláku, tak někdy se musí ošetřit i okolní byty.
@Anonymní píše:
Kamarádka mi poslala tuto fotku ze našla v gauci
Muže to byt stenuce? ????
a kousance mají?
…tak jestli si tam tu pohovku teprve teď dotáhla, tak ať ji hned vyhodí z bytu. A tomu prodávajícímu dá dodržky. K těm kousancům: samozřejmě chvíli trvá, než se štěnice zabydlí, rozkouká a namnoží.
Deratizace je drahá, nejúčinější je taková kouřová patrona, který se odpálí v bytě a ona celý byt zakouří. Do bytu se tři dny nesmí a spolehlivě je to zničí. Jinak jsou ale nezničitelné!
Tak ta druhá fotka je jasná.
Deratizace je sice drahá, ale štěnice jsou snad nejhorší potvory, které můžeš takhle domů chytit - kam se hrabou blechy nebo vši. Sama se jich nezbaví, pokud tam ten gauč nepřinesli dneska a dneska ho taky pěkně neodnesou. A pak nestráví celou noc prohledáváním okolí gauče. A stejně už by bylo asi pozdě. Štěnice jsou strašné mrchy. ![]()
A je to ošklivé, ale přestala bych k ní chodit na návštěvu, dokud se jich 100 % nezbaví, scházejte se radši třeba v kavárně. ![]()
Kamarádka mi poslala tuto fotku ze našla v gauci
Muže to byt stenuce? ????