Může to být štěnice?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.19 19:54

Kamarádka našla

Kamarádka mi poslala tuto fotku ze našla v gauci
Muže to byt stenuce? ???? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
12.2.19 19:56

Rozhodně to tak vypadá.
https://www.dewolf.cz/…jich-zbavit/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
12.2.19 20:00

Ta fotka je dost malá, ale taky mi přijde, že jo. Je mi líto. :think: Ať zkusí ještě nějakou chytit a prozkoumat, ať má jistotu… Gauč vyhodit (jestli je to z něj - nemají ho třeba nově z bazaru?) a pozvat profi firmu. Jsou v paneláku nebo v domě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
12.2.19 20:01

Taky bych řekla. A pokud si gauč kupovala z bazaru, je to jasné. Pomůže jedině desinsekce, sama se jich nezbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
12.2.19 20:02
@klamonožka píše:
Ta fotka je dost malá, ale taky mi přijde, že jo. Je mi líto. :think: Ať zkusí ještě nějakou chytit a prozkoumat, ať má jistotu… Gauč vyhodit (jestli je to z něj - nemají ho třeba nově z bazaru?) a pozvat profi firmu. Jsou v paneláku nebo v domě?

Jsi byla rychlejší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.2.19 20:03

Fakt to vypadá jako štěnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 20:04

Ano z bazarku ho bouzel má 🤦🏼‍♀️
Když si pozve derazizera tak to bude drahé má někdo zkušenosti s deratizaci a s cenou ? Děkujeme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 20:05

Asi tak

• Citovat
  • Upravit
1590
12.2.19 20:05

...

Fotka je dost nejasná. Ale kdyby to byly štěnice, tak ty v noci pěkně koušou. Kousance otýkají a pěkně svědí. Nejčastěji koušou do vnitřní strany rukou (mazi zápěstím a loktem. Pokud obyvatelé domu kousance nemají, štěnice to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
12.2.19 20:08

Pokud bydlí v paneláku, tak někdy se musí ošetřit i okolní byty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
12.2.19 20:10
@Anonymní píše:
Kamarádka mi poslala tuto fotku ze našla v gauci
Muže to byt stenuce? ???? :zed:

a kousance mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.2.19 20:10

@Kfětoslava přesně tak a docela rychle se množí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.2.19 20:11

....

…tak jestli si tam tu pohovku teprve teď dotáhla, tak ať ji hned vyhodí z bytu. A tomu prodávajícímu dá dodržky. K těm kousancům: samozřejmě chvíli trvá, než se štěnice zabydlí, rozkouká a namnoží.
Deratizace je drahá, nejúčinější je taková kouřová patrona, který se odpálí v bytě a ona celý byt zakouří. Do bytu se tři dny nesmí a spolehlivě je to zničí. Jinak jsou ale nezničitelné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
12.2.19 20:12

Tak ta druhá fotka je jasná.

Deratizace je sice drahá, ale štěnice jsou snad nejhorší potvory, které můžeš takhle domů chytit - kam se hrabou blechy nebo vši. Sama se jich nezbaví, pokud tam ten gauč nepřinesli dneska a dneska ho taky pěkně neodnesou. A pak nestráví celou noc prohledáváním okolí gauče. A stejně už by bylo asi pozdě. Štěnice jsou strašné mrchy. :think:

A je to ošklivé, ale přestala bych k ní chodit na návštěvu, dokud se jich 100 % nezbaví, scházejte se radši třeba v kavárně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.2.19 20:16
@Anonymní píše:
Asi tak

JAsná štěnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek