Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já také dlouho hledala a nakonec jsem koupila karcher fc5 vysavač s vytiranim.
Zkoušela jsem různé druhy těchto robotu (pujcovala jsem si od rodiny a kamarádů) a žádný nepřinesl velký efekt ![]()
Ja mam a jsem spokojena kadzy den u nás jezdi a nikdy bych se ho nevzdala. Mam robzone
Ja nakonec koupila roombu a k ní byl robomop zvlášť. Kombinace mi nepřišly moc kvalitní. Buď uměly poradne luxovat nebo vytírat, ale obojí poradne ne. Samozrejme taky záleží jaký mas finanční limit, nás vyšel na 26k
@Tichošlápek píše:
Ja nakonec koupila roombu a k ní byl robomop zvlášť. Kombinace mi nepřišly moc kvalitní. Buď uměly poradne luxovat nebo vytírat, ale obojí poradne ne. Samozrejme taky záleží jaký mas finanční limit, nás vyšel na 26k
Roomba získala letos Big Brother Award za sledování zákazníků (mj. údajně roomba fotí místnosti a odesílá data na server společnosti):
Cenu pro Firemního slídila získala společnost iROBOT za své inteligentní vysavače Roomba. Nové modely jejích vysavačů sbírají osobní údaje o místnostech, v nichž se pohybují včetně vizuálních dat. Tato data mohou být propojována k marketingovým účelům s řadou dalších osobních údajů klientů, které iRobot sesbírá z jiných zdrojů včetně údajů o životním stylu, volnočasových aktivitách a příjmech. Společnost se přitom snaží údaje sdílet s dalšími společnostmi.
@Prof. Farnsworth jo četla jsem to. Vlastně je mi to jedno. Hlavně, ze udela to, co od ní chci
@Tichošlápek píše:
@Prof. Farnsworth jo četla jsem to. Vlastně je mi to jedno. Hlavně, ze udela to, co od ní chci
Já netvrdím, že je to špatný vysavač (spíš naopak, je to něco jako etalon kvality, jako Lux u vysavačů). Jen bych se před ním neprocházel nahý a před sexem bych ho zakrýval ![]()
@Tichošlápek píše:
Zase by se mohl na základě toho učit a vylepšovat program - třeba: dnes je středa, tak je třeba odpoledne vyluxovat a vytřít v kuchyni, protože kolem osmé budou zase šuk.t na zemi u linky ![]()
@Prof. Farnsworth a tak to mi je zase fuk
se za svůj zadek nestydím. Ale ten svinec, co tu občas je
pripadne záběry jak ve dvě ráno vyjidam lednicku. Jo nechtěla bych byt příjemcem takových obrázku
@Prof. Farnsworth píše:
Zase by se mohl na základě toho učit a vylepšovat program - třeba: dnes je středa, tak je třeba odpoledne vyluxovat a vytřít v kuchyni, protože kolem osmé budou zase šuk.t na zemi u linky
@Prof. Farnsworth píše:
Roomba získala letos Big Brother Award za sledování zákazníků (mj. údajně roomba fotí místnosti a odesílá data na server společnosti):Cenu pro Firemního slídila získala společnost iROBOT za své inteligentní vysavače Roomba. Nové modely jejích vysavačů sbírají osobní údaje o místnostech, v nichž se pohybují včetně vizuálních dat. Tato data mohou být propojována k marketingovým účelům s řadou dalších osobních údajů klientů, které iRobot sesbírá z jiných zdrojů včetně údajů o životním stylu, volnočasových aktivitách a příjmech. Společnost se přitom snaží údaje sdílet s dalšími společnostmi.
https://www.lupa.cz/…tr-stuchlik/
A víš, že každý notebook a telefon připojený alespoň na chvilku k internetu může kdykoliv snímat například tvůj obličej, případně dělat záznam tvého okolí? ![]()
@Nimie píše:
A víš, že každý notebook a telefon připojený alespoň na chvilku k internetu může kdykoliv snímat například tvůj obličej, případně dělat záznam tvého okolí?
Asi před patnácti lety jsem jeden vir na zkoušku napsal
Ale od té doby stojím na té správné straně, fakt
Takže jo, vím (a proto třeba nepoužívám Android a mám přelepenou kameru na notebooku).
@Prof. Farnsworth píše:
Asi před patnácti lety jsem jeden vir na zkoušku napsalAle od té doby stojím na té správné straně, fakt
Takže jo, vím (a proto třeba nepoužívám Android a mám přelepenou kameru na notebooku).
Tak to není jenom o virech, dneska se některé díry v systému dokonce záměrně musí nechávat za tím účelem, aby se určitá kategorie lidí měla možnost do toho kdykoliv dostat. Jestli používáš Android nebo jakýkoliv jiný systém je vcelku jedno - pokud nepoužíváš starou tlačítkovou Nokii ![]()
@Nimie píše:
Tak to není jenom o virech, dneska se některé díry v systému dokonce záměrně musí nechávat za tím účelem, aby se určitá kategorie lidí měla možnost do toho kdykoliv dostat. Jestli používáš Android nebo jakýkoliv jiný systém je vcelku jedno - pokud nepoužíváš starou tlačítkovou Nokii
Tak vzhledem k tomu, že všechno jde přes moje síťové prvky, tak dokážu sledovat komunikaci a vím co kam „volá“
@Prof. Farnsworth používáš telefon jen doma na lokální sítí?
Mám zkušenost s Hobot Legee 688: https://www.emimino.cz/…2018-334493/
Ještě bych zvážil některou Teslu https://vysavace.heureka.cz/f:q:tesla/ a ETA Fido: https://vysavace.heureka.cz/…000/recenze/?s=6