Kolik máte doma povlečení na postele?

21632
19.2.19 15:31

Děti už mají klasickou velikost povlečení, takže pro každé dítě mám dvě sady a pak jednu navíc pro dětské návštěvy. Na manželskou postel mám sady tři, aktuálně střídám pouze dvě (a se sušičkou skoro vůbec - svlečku, vyperu, usuším a znova povlékám na večerní spaní). Pak tam mám dvě starší sady, které používám pro návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
19.2.19 15:32

My máme asi 4 sady, ale taky víceméně střídáme 2. Zbytku jsem se právě kvůli místu zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.2.19 15:33

My toho teda máme hafo, taky se nám to nějak sešlo ale v praxi používáme pro každého jen 2 nejoblíbenější sady :) zbytek leží jen tak v šuplíku nebo to výjimečně povleču pro návštěvu nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
19.2.19 15:33

Asi 4, dítě to samé. Ale máme zimní a letní sady. Převlíkám max co dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.2.19 15:35

Na naši manželskou postel mám momentálně dvoje, jedno ve skříni a jedno rovnou vždy vyperu po výměně :) doma jsme vždy měli třeba deset sad levného povlečení. Ale tentokrát jsem si chtěla dopřát radši kvalitu a tak jsem se praštila přes kapsu a koupila pravý satén. ono to opravdu stačí a pokud někde uvidím pěkné povlečení, tak přikoupim třetí, ale víc už ne, aspoň pro mě zbytečně moc. Pro návštěvy jsem schovala dve sady našeho starého povlečení.

• Citovat
  • Upravit
4968
19.2.19 15:36

Dospělé 4 sady, dětské 2. Jedna sada je ještě po mé babičce. Pokud se to vyloženě nerozpada, nevyhazovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
19.2.19 15:37
@pikola píše:
Asi 4, dítě to samé. Ale máme zimní a letní sady. Převlíkám max co dva týdny

Taky mám na zimu a léto povlečení z různých materiálů. Od každého mám asi 3 sady. Děti mají každé cca 4 sady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.2.19 15:38

Na každou postel 2 a 2 navíc pro návštěvy.

• Citovat
  • Upravit
18001
19.2.19 15:39

4 druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
19.2.19 15:39
@ProfZav píše:
Dospělé 4 sady, dětské 2. Jedna sada je ještě po mé babičce. Pokud se to vyloženě nerozpada, nevyhazovala bych.

Povlečení taky vyhazuji až, když doslouží. Kvůli okoukání bych nevyhazovala, to mi připadá zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.2.19 15:41

Pro dospělé mám 3 sady. Dítě má klasickou velkou postel a do ní se nám sešly taky 3 sady.

• Citovat
  • Upravit
26747

Jo se sušičkou teď taky využiju jen max dvě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@nanoBETA 6druhu povlečení na naší postel, dítě 3sady.Nejradeji mám flanelové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
19.2.19 15:42

Dvě, ale v podstatě s kombinací pračka-sušička stejně točím převážně to jedno, který mám radši, máme dvojdeku. Vyhazovat budu, až nebude hezké. Dítku ta dvě točím poctivě. V létě spíme pod bambusovýma dekama, které mám jen jedny a opět čas od času ráno vyperu a večer pod tím zas spíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.2.19 15:55

My mame dve kvalitni na manzelskou postel a ty tocim porad dokola, ditko ma sady tri - tam je obcas nehoda, nebo mu tekla krev z nosa, behem nemoci zvracel, tak tam jsem ocenila tri sady (jsem majitel susicky). Pak mame takove sberanisko pro navstevy, ale ty normalne nepouzivame :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný