Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děti už mají klasickou velikost povlečení, takže pro každé dítě mám dvě sady a pak jednu navíc pro dětské návštěvy. Na manželskou postel mám sady tři, aktuálně střídám pouze dvě (a se sušičkou skoro vůbec - svlečku, vyperu, usuším a znova povlékám na večerní spaní). Pak tam mám dvě starší sady, které používám pro návštěvy.
My máme asi 4 sady, ale taky víceméně střídáme 2. Zbytku jsem se právě kvůli místu zbavila.
My toho teda máme hafo, taky se nám to nějak sešlo ale v praxi používáme pro každého jen 2 nejoblíbenější sady
zbytek leží jen tak v šuplíku nebo to výjimečně povleču pro návštěvu nebo tak…
Asi 4, dítě to samé. Ale máme zimní a letní sady. Převlíkám max co dva týdny
Na naši manželskou postel mám momentálně dvoje, jedno ve skříni a jedno rovnou vždy vyperu po výměně
doma jsme vždy měli třeba deset sad levného povlečení. Ale tentokrát jsem si chtěla dopřát radši kvalitu a tak jsem se praštila přes kapsu a koupila pravý satén. ono to opravdu stačí a pokud někde uvidím pěkné povlečení, tak přikoupim třetí, ale víc už ne, aspoň pro mě zbytečně moc. Pro návštěvy jsem schovala dve sady našeho starého povlečení.
Dospělé 4 sady, dětské 2. Jedna sada je ještě po mé babičce. Pokud se to vyloženě nerozpada, nevyhazovala bych.
@pikola píše:
Asi 4, dítě to samé. Ale máme zimní a letní sady. Převlíkám max co dva týdny
Taky mám na zimu a léto povlečení z různých materiálů. Od každého mám asi 3 sady. Děti mají každé cca 4 sady.
@ProfZav píše:
Dospělé 4 sady, dětské 2. Jedna sada je ještě po mé babičce. Pokud se to vyloženě nerozpada, nevyhazovala bych.
Povlečení taky vyhazuji až, když doslouží. Kvůli okoukání bych nevyhazovala, to mi připadá zbytečné.
Pro dospělé mám 3 sady. Dítě má klasickou velkou postel a do ní se nám sešly taky 3 sady.
@nanoBETA 6druhu povlečení na naší postel, dítě 3sady.Nejradeji mám flanelové…
Dvě, ale v podstatě s kombinací pračka-sušička stejně točím převážně to jedno, který mám radši, máme dvojdeku. Vyhazovat budu, až nebude hezké. Dítku ta dvě točím poctivě. V létě spíme pod bambusovýma dekama, které mám jen jedny a opět čas od času ráno vyperu a večer pod tím zas spíme.
My mame dve kvalitni na manzelskou postel a ty tocim porad dokola, ditko ma sady tri - tam je obcas nehoda, nebo mu tekla krev z nosa, behem nemoci zvracel, tak tam jsem ocenila tri sady (jsem majitel susicky). Pak mame takove sberanisko pro navstevy, ale ty normalne nepouzivame ![]()