Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chci pořídit prckovi golfky-jen nevím jaké. Malýmu je 8 měsíců, sedí sám krásně.
Chtěla bych:
Přemýšlím o těchto-ale vážně vůbec nevím na co se zaměřit a na co se dívat.
Líbí se mi kočárek Caretero Alfa nebo Spacer 2012. Máte s ním některá zkušenost?
Nebo i s jinými kočárky???Budu moc vděčná za každou radu jaký je dobrý ![]()
Děkuji ![]()
Do sněhu nejsou žádné golfky…Já mám Inglesina Trip a jsem s nimi moc spokojená. Jsou do lehu, lehké a dnes jsem s nimi dojela celkem v pohodě pro dceru do školky (ale žádné golfky nejsou do sněhu, ale my to zvládli bez nějaký velkých obtíží, jen jsem musela víc tlačit)…Bohužel mám pocit že nové golfky s takovými požadavky jako máš ty nové nekoupíš do 2000. Moje stáli 4000. Možná se mýlím ![]()
Do sněhu si nech sporťák. Já mám golfky Euro Cart Lira 4 a krom sněhu a ceny splňují vše, co chceš. Cena taky tak hrozná nebyla, 3400 Kč.
Díky za typ, vypadají parádně:). Stejně je ale budu muset omrknout v obchodě-snad je někde budou mít. A ve sněhu to vážně nejde
?
Myslim že ve sněhu to fakt moc nejde? Lepší je sporťák
a golky až to sleze ![]()
Já mam právě sporťák na prd, tak jsem myslela že to vyřeším golfkama-že už je bude mít až než bude fakt sám chodit…
No nevim malej má dva roky a jak jsme ráda vytáhla sporták když napadlo a to bydlíme v Praze- tim myslim že chodníky docela jdou
Já bych s tím svým golfáčem ve sněhu taky moc nepochodila. Sice jsem to nezkoušela, ale když si porovnám velikost a výšku koleček u golfek a sporťáku, tak si fakt nemyslím, že bych projela. Maximálně nějaký poprašek, ale regulerní sníh ne-e.
A to je daný těma kolečkama že jsou menší???Taky jsem z Prahy-takže chodníky celkem ujdou ![]()
No nevim jakej máš sporťák ale mám s nafukovacími koly velkými a odpruženými. Golky Cam menší kolečka a strašná dřina ve sněhu přejet ho a tak takže zase za mě neeee ![]()
@ametyst No, čím menší kolečka, tím hůř se zvládá terén celkově, nejen sníh. Ale pro sníh to platí taky.
No teď jak jezdím se sporťákem-má velká kolečka a jezdí se mi dobře-jako je jasný že je to namáhavější jak je sníh ale jinak nic hroznýho..Tak je asi pravda, ty golfky mívaj malý kolečka, ale že by se ve sněhu vůbec nedalo???Nějak si myslím že bysme jeli i tak
-ale nevím, fakt.
Našla jsem tyto-co na ně říkáte??
http://www.malvik.cz/…ek-City-2012
http://www.eandilek.cz/…cart-lira-4/