Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych poradit, mám kočárek Tako Laret a přesedlala jsem na sporťák, ale nemůžu si pomoc, ale když do něj dám ještě fusak, tak jsou strašně krátké pásy, myslíte, že to jde ještě nějak zvětšit?
Příjde mi, že ho to mezi nohama musí tlačit a to mám povolený na maximumm
![]()
Mne syn v pasech rve, tak jsem koupila klasicke ksiry a poutame jimi. Pouzivala jem je uz cca ve 4 ruznych kocarcich i s fuzakem a pohoda.
Zapínala jsme jen kolem nohou a nenechávala stát kočár bez dozoru.
Mám stejný problém. Zapínání máme stejné jako je třeba v autosedačce-vajíčku, takže zapnout kolem nožiček nejde.
Malou nezapínám a nenechávám bez dozoru. Když ji zapnu, tak ji to jen škrtí a ona v kočárku být nechce.
Pokud ho uspavam doma v kocarku, tak jeste dobry
, ale jak ho tam dam v kombineze do fusaku, tak je hotovo
![]()
Taky mam u Taka tenhle problem, ale jen v uplnem lehu. Fusak mam jeste po mame, beranka, takze v nem poutat stejne nejde, takze nepoutam, zatim ani neni potreba a po zime uz bude prcek hezky sedet a v sede ho ksiry netlaci ![]()
A nedaj se ty pásy nějak vyndat a koupit delší popruh a zase je tam dát? Já jsem si je musela předělat i u Gessleinu F4, protože ten je měl vyřešený teda taky pěkně blbě, ale naštěstí šly v pohodě vyndat.
Mám taky Tako ale starý, kde jsou jen pětibodový.. Mám je úplně vyndaný jezdíme jen s madlem.. Malá je taková, že když už se rozhodne, že si do kočárku sedne, tak sedí, když ne, tak jde sama.. Na to jak je zbrklá, tak nikdy nebyla vyskakovací typ a zvládly jsme to bez nich.. Zvlášť když je ve fusaku, to se vystupuje těžko ![]()
Ahoj, já mám přídavné kšíry od canpol babies. Ale když dávám do fusaku (mám klasický starý, je ještě po manželovi), tak ani poutat nemůžu, prostě to nejde. Ale malá je tam tak zabubaná, že se ani nehne, tak ani nemám strach, že by vypadla.