Krátké pásy u kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1812
8.12.12 23:09

Krátké pásy u kočárku

Ahoj, potřebovala bych poradit, mám kočárek Tako Laret a přesedlala jsem na sporťák, ale nemůžu si pomoc, ale když do něj dám ještě fusak, tak jsou strašně krátké pásy, myslíte, že to jde ještě nějak zvětšit? :palec: :palec: :palec: Příjde mi, že ho to mezi nohama musí tlačit a to mám povolený na maximumm :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
8.12.12 23:11

Mne syn v pasech rve, tak jsem koupila klasicke ksiry a poutame jimi. Pouzivala jem je uz cca ve 4 ruznych kocarcich i s fuzakem a pohoda.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
8.12.12 23:25

Zapínala jsme jen kolem nohou a nenechávala stát kočár bez dozoru.

• Citovat
  • Upravit
Chocolate
8.12.12 23:58

Mám stejný problém. Zapínání máme stejné jako je třeba v autosedačce-vajíčku, takže zapnout kolem nožiček nejde.
Malou nezapínám a nenechávám bez dozoru. Když ji zapnu, tak ji to jen škrtí a ona v kočárku být nechce.

• Citovat
  • Upravit
1812
8.12.12 23:59

Pokud ho uspavam doma v kocarku, tak jeste dobry :think: :think: :think:, ale jak ho tam dam v kombineze do fusaku, tak je hotovo :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.12.12 00:17

Taky mam u Taka tenhle problem, ale jen v uplnem lehu. Fusak mam jeste po mame, beranka, takze v nem poutat stejne nejde, takze nepoutam, zatim ani neni potreba a po zime uz bude prcek hezky sedet a v sede ho ksiry netlaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.12 00:22

No, nás škrtí i v sedu.
Ale mám Roan Marita.

• Citovat
  • Upravit
4232
9.12.12 07:51

A nedaj se ty pásy nějak vyndat a koupit delší popruh a zase je tam dát? Já jsem si je musela předělat i u Gessleinu F4, protože ten je měl vyřešený teda taky pěkně blbě, ale naštěstí šly v pohodě vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.12.12 09:21

Mám taky Tako ale starý, kde jsou jen pětibodový.. Mám je úplně vyndaný jezdíme jen s madlem.. Malá je taková, že když už se rozhodne, že si do kočárku sedne, tak sedí, když ne, tak jde sama.. Na to jak je zbrklá, tak nikdy nebyla vyskakovací typ a zvládly jsme to bez nich.. Zvlášť když je ve fusaku, to se vystupuje těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
9.12.12 09:32

Ahoj, já mám přídavné kšíry od canpol babies. Ale když dávám do fusaku (mám klasický starý, je ještě po manželovi), tak ani poutat nemůžu, prostě to nejde. Ale malá je tam tak zabubaná, že se ani nehne, tak ani nemám strach, že by vypadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí