Jaké máte doma epilátory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
4.11.18 13:14

Mam Ph. Lumea a za me nejlepsi investice, co jsem kdy udelala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.11.18 13:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.11.18 18:42
@histep píše:
Mam Ph. Lumea a za me nejlepsi investice, co jsem kdy udelala :palec:

A ta Lumea se používána oholenou pokožku?
Trošku že ztrácím v těch druzích.. Je jich dost.. A váhám zda tu dražší variantu kde jsou 3 nástavce nebo stačí jeden, který je určen na tělo..
Cenovy rozdíl je šílený.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.11.18 18:44

A ještě jeden dotaz bych měla na ty co mají doma Lumeu.. Používáte nástavce co je určen na tělo i na oblast bikin?
Je opravdu nutné mít na tyto citlivější partie speciální nástavec?
Se 3 nástavci lumea stojí 12 tisíc a s jedním okolo 6 tisíc.. Malý rozdíl to zrovna není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.11.18 19:00
@Julipek píše:
A ještě jeden dotaz bych měla na ty co mají doma Lumeu.. Používáte nástavce co je určen na tělo i na oblast bikin?
Je opravdu nutné mít na tyto citlivější partie speciální nástavec?
Se 3 nástavci lumea stojí 12 tisíc a s jedním okolo 6 tisíc.. Malý rozdíl to zrovna není..

Tam nejde ani tak o nástavce ale o výkonnost. Ty první dvě deklarují úbytek 75 % chlupů po asi 4 osetrenich, ta nejdražší 95%. Já mám nástavce 2, na tělo a obličej, takže celé tělo blikám jedním a žádný problém s tím nemám. Ani ti nevim jestli by se mi chtělo to pořád měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.11.18 19:01
@Julipek píše:
A ta Lumea se používána oholenou pokožku?
Trošku že ztrácím v těch druzích.. Je jich dost.. A váhám zda tu dražší variantu kde jsou 3 nástavce nebo stačí jeden, který je určen na tělo..
Cenovy rozdíl je šílený.. :lol:

Jo na oholenou nebo to můžeš vytrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.11.18 19:02

včera manžel dostal letáček na Shell… jsou tam slevy na Philips a je tam i Lumea Prestige BRI954/00 s 50% slevou (za 6999,–) :-) má asi 3 nástavce
Co se týče nástavců, tak jsem četla, že bikiny nástavec je účinnější vzhledem k silnějšímu porostu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.11.18 19:05

Teď jsem našla letáček a je to nějaký Shell Club Smart.. sleva se získává za tankování paliva :-) takže asi Lumea bude za 75litrů paliva Shell V-Power… aby tam někdo nejel pro slevu zadara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.11.18 19:06
@OoOoOoOoOo píše:
včera manžel dostal letáček na Shell… jsou tam slevy na Philips a je tam i Lumea Prestige BRI954/00 s 50% slevou (za 6999,–) :-) má asi 3 nástavce
Co se týče nástavců, tak jsem četla, že bikiny nástavec je účinnější vzhledem k silnějšímu porostu :-D

Jeee tak to moc děkuji za typ.. Od zítřka tankuju jen tam :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
4.11.18 20:21

@Julipek tak já mám nakonec objednanou pod stromeček tu Lumeu se dvěma nástavci. našla jsem i super recenzi a v poměru cena/výkon vyhrál typ 1997… Je tam nástavec na tělo a na obličej. Ostatní nástavce mají jen jiné zakřivení a základní přístroj je stále stejný, pouze ten nejdražší ještě umí diagnostikovat typ pleti a podle toho navrhnout vhodnou sílu svícení. Většina recenzentů stejně „jede“ na ten nejvyšší, pokud by to štípalo, tak si to snížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.11.18 20:47

@nozu ta letos i vyhrála dTest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
4.11.18 21:53

@OoOoOoOoOo fakt? to jsem nevedela. to je dalsi plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí