Jaké máte doma epilátory?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obdivuji, ze to davas, mam dost vysoky prach bolesti, ale depiluji staci mi, kdyz mi kosmeticka skube oboci a pod nosem, nesnasim vosk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Julipek ja taky koukam po IPL epilatoru Philips Lumea. tak jsem zvedava na odpovedi. do klasickeho epilatoru, ktery trha chloupky bych nesla. to jsem zkousela jednou a fakt me to dost bolelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Obdivuji, ze to davas, mam dost vysoky prach bolesti, ale depiluji staci mi, kdyz mi kosmeticka skube oboci a pod nosem, nesnasim vosk.
Proboha prah..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
ta lumea funguje na bazi svetelnych paprsku a nici korenove vacky chloupku. takze chloupky v podstate vypadaji a nove rostou mene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mám Lumeu.. při ošetření jen trošičku štípe na místech, kde není úplně dokonalé oholení, jinak bez bolesti… Výsledek - tak půlka chloupků pryč cca po 4 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Lumeu, všechno ostatní jsou vyhozené peníze. Trvalo tak 4 měsíce než jsem se zbavila většiny chlupů, nebolí to a výsledek je perfektní. Jinak mi taky vyhovovala brazilská ale na Lumeu to nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, epilátor jsem měla Braun-tuším, že to byl, 1.- to docela teda bolelo a za 2. to trvalo neskutečně dlouho, do úpného vyškubání, takže jsem cca 5měsíců starý hodila do koše a mám žiletku,holení mi radost nečiní a tak u něho nechci trávit mládí. Jinak sním o té Lumii,ale ta cena je jaká je, takže ještě několik let zůstanu jen u toho snění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a kolik nastavcu na tu lumeu mate? co jsem studovala, tak se ruzne druhy lisi v tom poctu nastavcu. tak premyslim, jestli potrebuju vsechny z nabidky a nebo jich staci mene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam doma uz pres deset let nejaky obycejny Philips, porad trha
a cca dva roky zpatky mi manzel koupil Braun s vice pinzetami. Braun pouzivam na nohy, ale choulostivejsi mista beru tim starym, protoze s nim me to nebolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien taky jsem na ni koukala, ale mám částečně světlé chloupky - nemáš zkušenost jestli by to vzalo i ty? Zas to kupovat jen kvůli části těla se mi nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@terien taky jsem na ni koukala, ale mám částečně světlé chloupky - nemáš zkušenost jestli by to vzalo i ty? Zas to kupovat jen kvůli části těla se mi nechce
Světlé to nebere, bohužel. Já si jí koupila prakticky jenom na třísla a prcinu, tam jsem měla šílené problémy se zarůstáním a podrážděním a výsledek zrovna tady je dokonalý, takže já jsem spokojená. Jenže u mě nějaký tenký, světlý chloupky nehrozí
podpaží s nohy jsou příjemný bonus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
holky a kolik nastavcu na tu lumeu mate? co jsem studovala, tak se ruzne druhy lisi v tom poctu nastavcu. tak premyslim, jestli potrebuju vsechny z nabidky a nebo jich staci mene
Mám 2 a používám stejně jenom jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala nedávno Remington EP 7020, je na alze v akci. Je super. Předtím jsem měla Braun asi 10 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Ph. Lumea a za me nejlepsi investice, co jsem kdy udelala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit