Jaké máte rozměry nočníků ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké máte rozměry nočníků ?
Ahoj holky,
chci vás požádat, jestli by jste si udělali minutku čas a odběhli mi změřit nočníky vašich prcků.
Potřebuji vnitřní šířku, hloubku (z boku, ne u opěradla), a předek s tím výstupkem taky vnitřní (pokud máte chlapečky).
Proč to chci? Máme zřejmě malý nočník. Když se do něj syn vykaká, tak se mu hovínko lepí na zadeček a vepředu má nízký výstupek.
Naše rozměry jsou: vnitřní šířka 14 cm
hloubka 9,5 cm
výška přední části 13 cm
Děkuji mockrát, Jana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Velmi orientačně - boční strany 15cm, přední a zadní cca 18cm a hloubka 9cm.
Mám taky maličký nočník u mojí mamky a tam se to stává taky (naštěstí už chodí na WC).
Doma mám koupený nočník z Tesca - maj v různých mnoha barvách a je hoodně hlubokej, zatím se nám nehoda nestala…Stál pár kaček. Obvykle ho maj s různýma kačenkama nalepenýma. Poprvé jsem ho dostala k plenám huggies, druhý jsem dokupovala. Na první dojem jsem myslela, že bude nstabilní, ale prd - je dost. Vzadu má jakoby opěrátko, jako malá se o to dcerka docela opírala.
G
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak my máme nočníček OK BABY to je ten se zaječí hlavou a řídítkama. Rozměry jsou skoro stejné. Šířka 14,5 Hloubka 10 a výstupek 14cm snad to pomůže. My s tím zatím problém nemáme, ale moje malá má necelých 10 měs. tak uvidíme, až nám zadeček poroste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Jano,
tak ten náš je podle rozměrů skoro stejný (š 14,5cm, v.9,5cm, u pindíka v.14cm) a je v pohodě.
Pozor, co zase nás potápilo, byla délka
![]()
U většiny nočníků mu po posazení buď pindík vyčuhoval (a to ho má normálně dlouhého), nebo ho měl nalepeného na přední stěně a vadilo mu to. Spíš je prostě moc rozvalitý
Dva nočníky jsme takhle museli dát pryč. Jeden byl pekelně drahý, ale naštěstí nám ho v Globusu vzali bez problémů zpět. Měl na dně nalepenou samolepku, tak mi věřili, že nebyl použitý
Ten, co máme teď, je akorát, nakonec jsem ho koupila na MMB za 30,–. Je úplně obyčejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky!
Měřim, měřim… hloubka 9,5, šířka napříč 14 a na délku 18 (je to ovál) a výška přední části 14 cm. Když čůrá, říkám mu „nahni se dopředu“ (to už se naučil) jinak je to při větším proudu venku! S kakáním problémy nemáme… asi nemá tak velký bobany… hele nemá prcek malej zadeček? Jako že zapadne moc hluboko? Páč na chatě máme naopak malej nočník - určitě je menší - a problémy nejsou…
No nic, změřila jsem to. Chystám se koupit redukci na hajzlík, tak to zkuste, tam bude hloubka dostatečná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gábinko - jak já z tohohle nočníku byla nadšená a nakonec se nám jeví opravdu jako nestabilní
Používáme radši dva další, tenhle je jako erární u méně oblíbené babičky
Takže to chce asi taky v rámci možností vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Ano malej má malý zadeček, proto bych potřebovala vyšší nočník s pokud možno vyšším předkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit