Jaké má být HCG

Anonymní
23.10.24 07:23

Jaké má byt hcg

Dobrý den, nevim, kde jinde se zeptat, tak to zkusim tady. Dnes jdu na krev kvůli hcg (doktorovi se něco nezdálo na utz). Dnes jsem cca 7+5tt, jaká by měla být přibližná hodnota hcg a o kolik by se měla zvýšit do pondělí-středy (jdu na kontrolní odběr) v případě prosperujícího těhotenství? Ty hodnoty na netu jsou různé, spis mě zajímá, dam příklad..kdyz dnes budu mit hodnotu 50000 tak o kolik jednotek by mel za tech nekolik dni hcg hormon vystoupat.. moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
23.10.24 07:40

V 8tt je prece uplna blbost se ridit rustem HCG, to uz normalni doktor nedela, dulezity je to, co vidi na ultrazvuku a jak se to treba ob den ten nalez meni. HCG v tomhle tydnu uz poroste kazdymu jinak. Ma to smyl na uplnym zacatku, kde by se melo hcg zdvojnasobovat. Ted uz to neroste tak rychle. :nevim: nechej si to vysvetlir od nej, co tim sleduje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
23.10.24 07:46

V tomto týdnu by měl být víc průkazný ultrazvuk. Bylo vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 07:49

Dekuji..doktor me na odběry neposílá, to spis ja. Na kontrole bohužel srdíčko jeste nevidel, rikal, ze to nevypadá dobře ale ze tomu dame jeste dva týdny a bud se rozkrvacim sama nebo přijdu na kontrolu a udělá jeste kontrolní ultrazvuk. Na hcg jsem si chtěla zajít sama, abych viděla, jestli hcg klesá a aspoň se na to připravit..takze to je blbost tam chodit jo?

• Citovat
  • Upravit
35691
23.10.24 07:52
@Anonymní píše: Více

Ano, to už bych nechodila.
Kdy jsi měla pozitivní test? Na konci 8tt by už srdíčko být mělo dávno. Takže se obávám že to není prosperující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
23.10.24 08:17

Je to fakt blbost ta krev, jen bych si vyzadala ultrazvuk driv. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.10.24 08:26
@Anonymní píše: Více

poprvavdě bych na krev nechodila, já sama byla když mě tam poslal doktor cca v 7týdnu a hcg vzrostlo odost přesto, že plod už neprosperoval. Zde je opravdu lepší dát tomu dva týdný a řídit se dle utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
23.10.24 09:00

HCG nereaguje tak rychle, takže i kdyby to „nebylo dobré“, tak to za hCG teď nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 09:14

Moc dekuji, tak jsem nakonec nesla :) na kontrolu jdu za dva týdny (pokud do te doby nezačnu krvácet). Každopádně jsem rozhodnuta, ze pokud to půjde, tak na revizi nechci a chci počkat, až si tělo poradí samo

• Citovat
  • Upravit
287
24.10.24 17:15

V 7.-8. týdnu těhotenství se hladina hCG pohybuje zhruba mezi 7 650 až 229 000 mIU/ml, ale je to individuální. V této fázi už hCG neroste tak rychle jako na začátku—většinou se zdvojnásobí každých 3-4 dny, ale může i růst pomaleji. Pokud bude hladina růst, i když třeba ne dvojnásobně, může být vše v pořádku, důležitý je trend, ne konkrétní číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí