Jaké nosítko by bylo nejlepší?

27009
24.2.13 13:15

Jaké nosítko by bylo nejlepší?

Ahojky všem…tak jsem se rozhodla pořídit nosítko. Když jsem koukala na ceny, málem mě trefilo, takže jednoznačně budu kupovat z druhé ruky, ale jaké? Potřebovala bych aby bylo vhodné jak pro 5ti měsíčního buřtíčka, tak pro hubeného a dlouhého a 2,5 letáka. Narazila jsem na nějaké mei tai, ale to se mi moc nepozdává že by byl o tolik levnější? :think: Manduca se mi zdá zas moc drahá. nechci hop na denní používání spíš na doma nebo sem tma příležitostně někam na rychlo do obchodu apod. Podle čeho mám vybírat nebo poradíte konkrétní značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
24.2.13 13:21

Co treba ergonomicke nositko Liliputi? Je vhodne az do 3 let a oproti Manduce ma priznivejsi cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
24.2.13 13:25
@Petulinaxx píše:
Co treba ergonomicke nositko Liliputi? Je vhodne az do 3 let a oproti Manduce ma priznivejsi cenu.

a to je taky vhodné pro miminka? Může v něm normálně třeba i spinkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.2.13 13:29

Ahoj, podivej se na slevoucher.cz, je tam akce na nositko Ergo za dosti priznivou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
24.2.13 13:30

Máme babybjorna a jsme velmi spokojeni. A mimčo taky. Používáme ho všude - ve městě, do metra, do tramvaje, do obchodu, na horách… bezva věcička.

• Citovat
  • Upravit
2282
24.2.13 13:30

@Crystal87 nosim v nem dceru od cca 5 mesicu, pro novorozence nejspis vhodne neni, ale kdyz mimco udrzi hlavu, tak uz ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.2.13 13:31

Volila jsem mezi satkem a manducou nebo ergem a vyhrala manduca, satek si nezapnu v aute (hodne jezdim). Ani na rychlovky bych nevolila nic, co neni ergonomickym nositkem :kytka: Nosim v ni maleho i triletou jeste unese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.2.13 13:36
@Klarriska píše:
Ahoj, podivej se na slevoucher.cz, je tam akce na nositko Ergo za dosti priznivou cenu ;)

to bohužel není originál, ale nejaky čínská napodobenina z eBay za deset dolaru

• Citovat
  • Upravit
14110
24.2.13 13:40

@Klementýnka ale to není ergonomické nesítko a nic moc horšího, než nosit dítko v tomhle, asi udělat nemůžeš…
@Crystal87 ergo baby, nebo manduca a podobná ergo nosítka. nejlíp zajít do obchodu, kde je mají a vyzkoušet, jelikož každé sedne trochu jinak. pak ho up z druhé ruky. v tomhle případě jít do co nejlevnější varianty moc nejde…a pak ho hlavně můžeš s klidme ještě prodat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.2.13 13:40
@Anielka píše:
to bohužel není originál, ale nejaky čínská napodobenina z eBay za deset dolaru

Proc myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.2.13 13:45

@Anielka mě to teda přijde jako origoš, ergo mám doma a tohle vypadá úplně normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.2.13 13:48

@aničkakytička ja si ho tam prave taky koupila a nic nenasvedcuje tomu, ze by se nemelo jednat o original… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
24.2.13 13:54

Hlavně ne visítko typu Babybjorn! Dítě visí celou vahou za rozkrok, váha není rozložená, což nesvědčí ani dětské ani tvojí pátěři. Si to představ - pověsit celou svou váhu na úzký pruh látky bez opory jinde.

Jinak ergonomické nosítko jakékoli doporučuju zkusit naživo - v obchodě, u kamarádky… Každé je trochu jinak šité, dětem většinou „sedne“, ale u maminek záleží na postavě. Některá vyhovujou spíš drobným postavám, jiná lepé sedí na pořádných zádech apod.

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
24.2.13 13:57

Mei Tai už pro větší děti není dobré, na 5 měsíčního ok, ale 2.5 roku je moc; my máme Boba 3G a jsem moc spokojená; krásně rozprostře váhu a je do 20kg; ovšem nejsem si jistá, že seženeš použité, protože vím jen o jednom prodejci www.isatky.cz a tam stálo cca 2500 - ale vyplatí se

• Citovat
  • Upravit
27009
24.2.13 14:05
@P28 píše:
Hlavně ne visítko typu Babybjorn! Dítě visí celou vahou za rozkrok, váha není rozložená, což nesvědčí ani dětské ani tvojí pátěři. Si to představ - pověsit celou svou váhu na úzký pruh látky bez opory jinde.Jinak ergonomické nosítko jakékoli doporučuju zkusit naživo - v obchodě, u kamarádky… Každé je trochu jinak šité, dětem většinou „sedne“, ale u maminek záleží na postavě. Některá vyhovujou spíš drobným postavám, jiná lepé sedí na pořádných zádech apod.

no takové právě nechci:)ted koukám na to liliputi..ono tady nic podobného nemají a kamarádky ho taktéž nemají takže zkoušet nemám kde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí