Jaké oblečení na zimu?

96
17.10.05 16:53

Jaké oblečení na zimu?

Ahoj holky, s blížící se zimou stále přemýšlím, jestli našemu 11-ti měs. prckovi, který začíná pomaličku ťapkat, koupit kombinézu nebo raději bundu se zateplenýma kalhotama. Co bude lepší? Díky za odpovědi.

Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
17.10.05 18:40

Ahoj,
já jsem Matýskovi koupila oboje, jednu kombinézu a pak má asi dvoje teplé kalhoty a 2 bundy. Koupila jsem to na mimibazaru, takže to moc drahé nebylo. Uvidím, co se mu bude líp nosit a hlavně mně navlékat, protože on je u oblékání k přetrhnutí a já se vždycky zapotím, ještě než vyjdem z domu. Kombinéza mi přijde jednodušší na oblékání a má připojené rukavičky i ťapky, ale ty kalhoty se zase dají líp převléknout, když si zamokří třeba jen zadek a budeme někde na návštěvě.
Tak snad jsem trochu poradila.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.10.05 19:41

Nám se vyplatila kombinéza na ježdění v kočáru venku, na bobování a na lezení a válení ve sněhu, na nošení v krosně ( i během jízdy na běžkách). Kalhoty a bunda na cestování do obchodů a městské hromadné dopravy.
Bludička + Kamča + Janeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.10.05 19:48

Tak Bludička to vystihla! My jsme to taky tak zhodnotili… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.10.05 21:07

Ahojky,
pro plinkovy prtata je kombineza super, ale pro kalhotkovy (slipeckovy) bobky je k prdu, protoze se venku nerozepne tak snadno jako oteplovaky. A to si piste, ze se deti primo vyzivaji v ohlaseni curani presne v blbou chvili :) Loni jsme odchodili celou zimu ve dvou kombinezach, letos mame jednu kombinezu a dvoje zatepleny kalhoty+bundu (nase ditko je sileny cunatko, pro normalni deti staci urcite dvoje obleceni) a mam trosku strach, ze kombinezu moc neuzijeme. A je mi to docela lito, protoze je to naramne sikovne obleceni na valeni ve snehu a bobovani…
Pocitam, ze uz moc kombinez kupovat nebudu, protoze je urcite sikovnejsi mit kalhoty a bundu - jak se vleze do tepla, snadno se sunda bunda a dite se tak nezpoti tolik jako v kombineze… Leda na lyzovani, to asi lepsi kombineza
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky