Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
No, tak ty vypadají opravdu dobře… a bývají i v běžné obuvi? Jsou měkké? Nové určitě budou tvrdé, ale jestli se po pár dnech nošení dají ohýbat v podrážce…?Mám doma některé ochozené bačkůrky a jsou pořád jako prkno ![]()
@arkadie píše:
Hellik: Nemáš na mysli značku Čechtín? Nakonec jsem koupila taky klasické papučky téhle značky a super.
Tak tyhle se mi líbí ještě více - hlavně cena a poštovné je nižší ![]()
@3HE píše:
Tak tyhle se mi líbí ještě více - hlavně cena a poštovné je nižší
Jsou vážně super, zpočátku byly tvrdé, ale daly se lehce royhýbat i v rukách. A hlavně ta cena je skvělá ![]()
Ahoj, malá teprve stoupá a obchází nábytek. Doma máme většinou dlažbu a plovoucí podlahu, oboje je docela studené. Jak se ochlazuje, přemýšlím, jestli by neměla mít papučky i prot prochladnutí. Jen nevím jaké? Děkuji.
@jajul ja bych volila kozene capacky, fakt neklouzou, nepadaji, nohu zbytecne nesesnerovavaji, da se do nich dat normalne ponozka nebo puncocha. Treba capacky Nollen.
ja teda prochladnuti nikdy moc neresila, ona ta noha se taky trochu otuzuje…jedine co je blbe je klouzani. Treba ponozky s protiskluzem dceri na noze nedrzely zadne.
My jsme měli ponožky nebo punčocháčky s protiskluzem a potom něco mezi ponožkami a capačkami.
Hodně holky doporučují kožené capáčky, ale s těmi já osobně nemám zkušenost.
@suik A jdou dítěti snadno sundat? To by je měla pořád dole
.
@jajul jako sundat je umi, ale to vic prace jak s ponozkou
Dcera si jich vetsinou nevsimala. Jak jsou jakoby na gumicku, tak kdyz ditko zatahne vetsinou za spicku a ta gumicka se spis utahne kolem kotnicku. jenze jsou vynalezavi, takze kdyz to bude chtit fakt sundat, tak to sunda, ale to sunda i botu podle me.
Jj, tak pokud bude chtít, sundá i papuč na zavázání. Jen prvně a podruhé jí to zabere chvilku, pak už bude mistr
. Ponožky sundavá sotva je zmerčí
, snad ji to přejde.. Zatím začíná obcházet konferenčák, jinak spíš leze, tak kotníčkové botky asi zatím ne
. Jsem si říkala, že ty kožené budou fajn i do kočáru na podzim místo bot. Já vůbec netuším, za jak dlouho asi tak bude chodit
.