Jaké plavky pro 9 měsíční?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
346
24.2.17 13:11

Jaké plavky pro 9 měsíční

Dobrý den maminky. Má otázka je jaké plavky kooupit malé na plavání.
Byli jsme na plavání a malou to děsně bavilo ale po chvilce se třásla a byla studená jak led i když voda byla teplá (35stupnů)asi bude zmrzlina jak já. Měla klasické ty kojenecké neoprénové plavečky na spodek. Existují nějaké celotělové plavky pro 9 měsíční mimčo s tím aby byli s tou nepropustnou vrstvou při nehodě? Jednorázové plavkové plenky jsou u nás zakázány.
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
24.2.17 13:21

Je to stejný materiál neopren, tudíž by to mělo ochránit i nehody..navíc kolem nožiček jsou " uzavřené " https://www.malyplavec.cz/…ate-cerv/701

• Citovat
  • Upravit
25105
24.2.17 13:22

Dělají se neoprénové na celé tělo, ale to je spíš kvůli nespálení se od sluníčka. Myslím si to samé, co @kazda.m, že ji v tom bude ještě větší zima.
Vyloženému zákazu se taky divím, ale chápu to. Ani jedno děcko nemělo do bazénu plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
24.2.17 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.2.17 13:24

Neopren je od toho abych uchránil i od chladu..zkusila bych to

• Citovat
  • Upravit
37124
24.2.17 13:28

Mi mame plavky na cele telo, koupila jsem v tescu, meli velikosti asi od pul roka, ale nikdy jsme nevyuzili, jak se v tom malej namoci tak ho to spis studi, ale nechodili jsme do bazenu, takze stimhle zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
24.2.17 13:31

U nás na plavání půjčůjí neopreonovou vestu pro zmrzlíky…všechny děti, co jsem viděla, měly neoprenové plavky jen jako ty kalhotky a zmrzlíci si půjčovaly tu vestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.2.17 13:33

@Alena27 Neopren od chladu sice chrání, ale dost to omezuje v přirozeném pohybu, což mi u plavání přijde kontraproduktivní. A je taky těžký. Osobně bych doporučila pokud už koupit, tak jen na začátek a doma postupně otužovat, snižovat teplotu vody ve vaně a při sprchování a před plaváním v bazénu nesprchovat moc teplou vodou, neljépe vlažnou.
Mmch, to fakt máte teplotu vody v bazéně 35 stupňů? To mi přijde hodně teplá voda, většinou, co vím, bývá teplota vody pro plavání miminek od 30 do 32 stupňů. My máme 31 a i tak mi to přijde dost. Tím spíš bych doporučila to postupné otužování. Vem si, že později půjdete někam do bazénu pro veřejnost nebo na koupaliště, kde bývá teplota vody kolem 26 stupňů-28 stupňů, to ti tam malá ani nevleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.17 13:38

U nás pujcovali vesty pro zmrzliny. Voda měla 31 a bylo to azaz. Plavaci pleny byly také zakázány ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.17 13:38

Příspěvek upraven 24.02.17 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
24.2.17 13:43

Normalne celotelovy neoprenek od Konfidence, plavaly mi v nem obe deti od miminka, mladsi ho jeste ma (uz treti) a to ji jsou 4. Fakt dite v teple, ctyrletacka by bez nej treba v aquacentru, kde je voda 28 stupnu, vydrzela chvili, takhle 2 hodiny v pohode ;)
Pro mimina jsou ty Babywarma: http://www.numama.cz/…fidence.html ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.2.17 13:45
@Aliik píše:
Normalne celotelovy neoprenek od Konfidence, plavaly mi v nem obe deti od miminka, mladsi ho jeste ma (uz treti) a to ji jsou 4. Fakt dite v teple, ctyrletacka by bez nej treba v aquacentru, kde je voda 28 stupnu, vydrzela chvili, takhle 2 hodiny v pohode ;)
Pro mimina jsou ty Babywarma: http://www.numama.cz/…fidence.html ;)

jenže pod to musíš mít papírovou plenu..aspon pod ty z toho odkazu..a ty jsou u paní v bazenu zakázané..

• Citovat
  • Upravit
9066
24.2.17 13:47

@smurfka Pod nej jsme meli neoprenove plavecky s nohavickou Happy Nappy, takovehle: http://www.stastnyhrosik.cz/…ppy-jablicko ;) Veslo se to krasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.17 13:48

@kazda.m neptala jsem se :nevim: ale asi ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.2.17 13:55
@Tichošlápek píše:
@kazda.m neptala jsem se :nevim: ale asi ano

Nám říkali na plavání, že plavací plíny nechtějí kvůli tomu, že plína do sebe nasaje vodu a je moc těžká a omezuje dítě v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí