Plavací čepice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavací čepice-poraďte
Ahoj, dnes jsem se dovedela, ze za tyden mam s 10mes. synem nastup na lecebny rhb pobyt, kde vyzaduji plaveckou cepici a pliny do vody. Existuje nejaka cepice pro tak male deti? Obvod hlavy cca 45cm - a nejaky material, ktery mu budu schopna natahnout na hlavu? Nejak si nedokazu prestavit nejakou gumu ci silikon
A hlavne, kde to sezenu do patku? A pokud mate zkusenost s plinkami do vody, muzete taky doporucit. Dekuji moooc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Bondgirl007 plavací čepice v každém větším sportu (mají různé velikosti) a plavací plíny cenově nejlíp vycházely z DM (už jsem x let nekupovala).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali čepici přímo v klubu, kde jsme chodili na miminovské plavání, tak se zkus optat tam, pokud máš něco blízko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondgirl007 píše:
Ahoj, dnes jsem se dovedela, ze za tyden mam s 10mes. synem nastup na lecebny rhb pobyt, kde vyzaduji plaveckou cepici a pliny do vody. Existuje nejaka cepice pro tak male deti? Obvod hlavy cca 45cm - a nejaky material, ktery mu budu schopna natahnout na hlavu? Nejak si nedokazu prestavit nejakou gumu ci silikonA hlavne, kde to sezenu do patku? A pokud mate zkusenost s plinkami do vody, muzete taky doporucit. Dekuji moooc!
A není myšlena ta čepice jen pro tebe? Chodíme se synem od kojence na plavání a NIKDY po mně nechtěli na dítě čepici. Rodiče ji mít musí. A děti mají neoprenové plavky. Zadrží čůrání (ne 100% a bobek taky. Jinak mi taky byly doporučeny plavací plínky z DM. My je máme do bazénu zakázané, navíc ten neopren hřeje, na rozdíl od té plínky. Neoprenky vyjdou cca na 300 Kč a na Malém plavcovi by taky měli mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondgirl007 Čepku pro malého určitě polyesterovou, silikonová je hnus. Pro malé děti. Tady v ČR ji po nás naštěstí nikdo nechce, ale trávili jsme nějakou dobu ve Francii a tam vyžadují do bazénu čepici i pro totálně holohlavé osmiměsíční mimino. Měli jsme tu, co vypadá jak rybka z toho odkazu v prvním komentáři, jiné tam bohužel neměli. Syn byl naštěstí statečný a plavání miluje, tak mu to za to asi stálo, ale bylo to nepříjemné, čepici natahovat, já to na svých dlouhých vlasech nesnáším.
Jednorázové plavací plínky jsem vyzkoušela Huggies a DM, oboje dobré, Huggies bych doporučila spíš pro buclatější děti, DM pro hubenější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Opravdu pisi koupaci cepice dite i rodic, male deti specialni plinky do vody. Ty neoprenove plavky mam z kojoplavani taky
Jeste tam zavolam a zeptam se, zda ta cepice pro mimino je nutna. I ty plavky bych brala radeji nez ty pleny, se kterymi nemam zkusenost. A samozrejme vydaj navic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavací čepice mívají ve sportovních potřebách nebo v hračkářstvích. dají se koupit i látkové- jde jim asi o zanesení filtrů v bazeně vlasy!-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlinky Nevis konkretni sport? Jsem z vesnice u maleho mesta a budu muset sjet nekam dal, tak bych potrebovala nejakou jistotu. Jinak je mi jasne, ze je to kvuli technice v bazene. Byt maly ma na hlave pet chlupu ve trech radach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondgirl007 píše:
@Russet Opravdu pisi koupaci cepice dite i rodic, male deti specialni plinky do vody. Ty neoprenove plavky mam z kojoplavani takyJeste tam zavolam a zeptam se, zda ta cepice pro mimino je nutna. I ty plavky bych brala radeji nez ty pleny, se kterymi nemam zkusenost. A samozrejme vydaj navic
Hmm, tak to je teda něco. Já si rvu na hlavu tu gumovou a zuřím. Ale chápu, že filtr dostává zabrat. Zkusila jsem jen ty Little swimmers od Huggies?!, když jsme byli na veřejném koupališti. Musela jsem ho hned po výlezu svlékat, bylo to nacucaný a studený. Ale vy budete snad v teplé vodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty neoprenky jim musi stacit.. chodime plavat a z hlediska funkčnosti je lektorky naopak pred klasickymi vyzdvihuji.. tim ze maj jakoby nohavicky tak bobek nikdy nikdy neprojde.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit