Konec menstruace, můžu jít s dcerou na plavání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Konec ms, muzu jit s dcerou na plavani?
Ahoj…
Mozna mam hloupy dotaz, ale neda mi to… od 2.2. mam MS a zitra (jakoze posledni den MS by to mel byt) ma mala plavani, jako kazdy tyden… sli byste?
moc se mi to rusit nechce, hrozne nas to obe bavi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vždyť si dáš tampon ne? Lektorka taky plave každý den v měsíci. Ale chápu, já třeba tampony používám jen na toto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terina24 píše:
Ahoj…
Mozna mam hloupy dotaz, ale neda mi to… od 2.2. mam MS a zitra (jakoze posledni den MS by to mel byt) ma mala plavani, jako kazdy tyden… sli byste?moc se mi to rusit nechce, hrozne nas to obe bavi…
já chodím i v průběhu, pokud je dítko zdravé tak to fakt kvůli sobě neruším. Tampon nebo kalíšek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja se vzdycky pobytu ve vode pri ms vyhla, proste mi to prislo divny
tak proto se radsi ptam.. ale diky za odpovedi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když ti vyjde MS na dovolenou, tak se celý týden nekoupeš? To já bych se tím absolutně nenechala omezovat.
I v létě, když chci jít s dětmi k vodě, tak jdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terina24 Taky chodím s dětmi na plavání. Mám 3, takže se vždy aspoň jeden v měsíci trefí, že mám zrovna ms.
Před plaváním si dám tampón, po plavání zase vyndám a dám nový a všechno je bez problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terina24 píše:
Tak ja se vzdycky pobytu ve vode pri ms vyhla, proste mi to prislo divnytak proto se radsi ptam.. ale diky za odpovedi
Já jsem se plavání nikdy nevyhýbala. Buď tampon nebo později kalíšek. Já to takhle řešit, tak se nevykoupu, páč jsem to měla samozřejmě vždy na výlety, dovolené,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v městských lázních je přímo v návštěvním řádu zakázáno se koupat s MS. Záleží na tobě, poslední den bych to nehrotila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezmi si tampón, navíc je to poslední den MS, tak nevidím problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lidym píše:
U nás v městských lázních je přímo v návštěvním řádu zakázáno se koupat s MS. Záleží na tobě, poslední den bych to nehrotila.
To by mě zajímalo, jak to kontrolují ![]()
Jinak bych si vzala tampon a šla. Jinak ja radši používám kalíšek a nemusím nic řešit.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
To by mě zajímalo, jak to kontrolují
Jinak bych si vzala tampon a šla. Jinak ja radši používám kalíšek a nemusím nic řešit.
Mají na to speciálně vycvičeného zaměstnance s dlouhým kontrolním nástrojem ![]()
Jinak s tamponem chodím normálně do bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych se nebála a neomezovala, dej si tampon a je po problému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit