Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Prosím poraďte, užíváme nyní Huggies 4, ale už začínají být těsné…normálně bych objednala Huggies 4+ ale jaksi se už nevyrábí
S jakými plenkami 4+ máte dobrou zkušenost a srovnali byste je třeba s těmi Huggies? Moc děkuji za rady, než koupím balík, ráda bych nějaké recenze ![]()
Já byla moc spokojená s babylove 4+ z DM
cena: 2× 42ks v krabici za 360kč takže plína vychází na 4,2kč… dále nám moc vyhovovali 4+ z Lídlu - 12ks za 49kč a bývají kolikrát v akci za 44kč a to je pak plína pod 4kč ![]()
Taky pampers, buď activ nebo care. teď jsem zkusila balík sleep a děs
Z mojí zkušenosti se žádné levné plíny nevyplatí ![]()
Já mám strach z opruzenin…holky jsou zvyklé právě na hugguies, když jsem zkusila nějaké jiné, levné, trošku se mně obě oprudily, tak právě nevím, na jaké přejít. pampersky byly vždy o něco menší než huggies, tak nevím, jakou velikost.
no možná z toho dělám vědu, ale mám dvojčata, tak musím víc přemýšlet ![]()
@mikela píše:
Já mám strach z opruzenin…holky jsou zvyklé právě na hugguies, když jsem zkusila nějaké jiné, levné, trošku se mně obě oprudily, tak právě nevím, na jaké přejít. pampersky byly vždy o něco menší než huggies, tak nevím, jakou velikost.
no možná z toho dělám vědu, ale mám dvojčata, tak musím víc přemýšlet
Už menší nejsou, nedávno změnili velikosti a fakt teď odpovídají tomu, co je uvedené na obale. Ale je fakt, že ty care jsou o kousek větší než ty activ. Jinak nám se kluk taky po levných plínách oprudí. Hned mu zčervená zadek. ![]()
@mikela jim je rok a uz pouzivate 4+???
Nam jsou dva 12kg a mame i ctyrky pampers,
Tak já nejvíc používám hugguies 4 a teď jsem měla 4+, v krajní nouzy pampersky activ baby, ale u těch mi vadí, že protíkají, když se nasajou tak jsou rosolovatý, a jsou taky něčím napuštěný tak mi děsně smrdí a je mi znich zle
vždy je musím celý víkend větrat na chodbě aby vyčichli ![]()
@palapa ano, máme rok, jedna slečna má 9 kg a užívá velikost 4, druhá má 10 kg a velikost 4 je jí zařezaná ve stehnech. je na tom něco extra divného?
![]()
@mikela ja se jen ptala, co by na tom melo byt divneho? Kup si ty pampersky a uvidis ![]()