Jaké plenky 4+?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
31.7.13 09:30

Používala jsem dlouho Pampers a Huggies (Huggies mi přišly, že jsou pro huběňoury :lol: ) a také jsem byla příjemně překvapená z Tesco plen. 8o
Jestli máš možnost si je vyzkoušet (třeba kamarádka ti jich pár dá), tak to zkus. Ale je pravada, že mám chlapečka, který se mi nikdy neoprudil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.7.13 09:32

@palapa ahoj, male je 9 mesicu a taky mame 4, ma 10 kilo @mikela ahoj, ja zacala kupova v lidlu ty slabe, pouzivam je asi mesic a v pohode, nikdy neprotekly, predtim jsme meli pampers AB a taky spokojenost, nam zase vadili huggies, kazdemu ditku vyhovuje neco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.7.13 10:54
@palapa píše:
@mikela jim je rok a uz pouzivate 4+???
Nam jsou dva 12kg a mame i ctyrky pampers,

malému je půl roku a taky už má 4 a teď jsem mu koupila 4+, od kámošky malá má taky v půl roce 4+ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.7.13 10:57

@Jančounek vzdyt v pohode, ja jen, ze ty pampersky mi prijdou dost velky, jak maji pruzne to zapinani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.7.13 10:57

Ja pouzivala Pampers, pak Huggies, ty mi pres noc procural, tak na doporuceni ty z DM Babylove 4+ a od te doby zadna nehoda. Jsou super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.7.13 11:01

@palapa jasně, že v pohodě, jenom jsem chtěla napsat, že mám ještě mladšího prcka a že už má taky čtyřky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
31.7.13 12:06

@mikela Ja jsem ted byla taky teda mile prekvapena z Babylove 4+. Normalne male davam Pamp. premium care mebo Huggiesky, ale chtela jsem na noc zkusit neco, co vic pojme. Jako nepojme toho o moc vic nez bila pamperska, ale cena je prijemnejsi:) Mela jsem kdysi Babylove 3 a ty byly hrozne, ty 4+ sedi na zadek nasi male pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.7.13 12:36

Dceri davam Pampers Active Baby, velikost 5 i kdyz jeste neodpovidala vahove, sedly ji v pohode.
Nekdy koupim i Babylove z DM, taky vel. 5. S jinymi levnejsimi znackami zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.7.13 21:47

Kupuju běžně Happy Bella, Tesco zelené, Babylove, Babydream. Všecky na den super a teď už je malý skoro odplenkovaný, ale používali jsme je dlouho. A na noc Pampers nebo Tesco zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.1.14 09:02

Refresh: co používáte srovnatelného (cenově i kvalitou) k Huggies 4 plus? Teda místo nich? ne vzdychy mají zrovna 4 plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
8.1.14 09:27

DM Babylove… Pampers Active baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
8.1.14 10:56

Za sebe bych doporučila Pampers active baby, dlouho jsem používala i Care, ale čím jsou větší, tím více mi příjdou takové tvrdé, neohebné. Z DMka Babylove se taky dají, ale jsou od Pampersek trochu hrubší a navíc, když narazíš na Pampersky v akci, tak oproti Babylove to cenově teda není velký rozdíl. Dcera měla v roce 12 kg a používali jsme 4+, teď má 15 měsíců, 12.5 kg, ale vytáhla se, takže jsme zakotvili u velikosti 5.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure