Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já si stěžuji také na pampersky, každá druhá protekla. A ze jsem jich měla zásobu! Dada nevím, ale jsem moc spokojena s Fred flow z tesca. Když jsou v akci, super cena.
Dada jsem objevila teprve nedávno, mají je na málo místech.. a za mě nejlepší pleny. pampers též super, ale jsou drahé. aktuálně jsem zklamaná z Lulipu, každá proteče! jen je doberu a už nekoupím.
Ja mela pampers a nemuzu si stezovat..jine jsem ani nemusela zkouset
dada neznam, ale s pampers mam jen dobrou zkusenost, zkousela jsem i nejake jine ( babylove, sovy z Alberta, z Tesca ), ale pmapers jsou nejlepsi
Za me take pampers, ale jen zelene a bile (Active a Premium). Oranzove protekaly.
My mame Babylove z DM a velka spokojenost. Zacinali jsme na pampers, protoze nic jineho jsme poradne neznali a chteli jsme nasi princezne doprat to NEJ. A ono to neni to nej, ale na to sjme museli teprve prijit.
DADA jsem mela tu cest vyzkouset, kdyz jsme byli v Polsku na navsteve u cthanovcu. Pouzit se to dalo, na nase babylovy to nema.
Ještě k těm pampers, mi se tedy zdálo, že tak nějak divně smrdí, když byly počůrané.
Za mě pampers. Dada neznám ,ale měla sem z albertu a ty letěli do koše všechny.
@Terka2912 to je věc názoru a každému miminku sedne něco jiného, za mě třeba jedině Babylove Nature (ekologické) super cena
mrkni na recenze plenek a ostatní přidávejte zkušenosti ![]()
Já jsem spokojena i s pampers i s dada, ovšem vzhledem k ceně vítězi dada.