Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola píše:
Me to doktor rekl na 70%. Na emipipino bych v urceni pohlavi v tomto tydnu nespolehala..
Chtěla se jen optat předběžně. Jestli třeba někdo nemá zkušenost. Nečeká, že to budete vědět přesně, ale třeba tipnete, nebo jste to zažily, tak víte.
Čeká první miminko, tak sama neví, co chce. Asi ty hormony ![]()
@Hanka253 píše:
@EmmaSwan z 12 týdne ze screeningu to takhle na pohled nepozná NIKDO.. Pohlaví ještě není dotvořeno, jen založeno a penis i klitoris v tuto chvíli vypadají na pohled skoro stejně, vaječníky bych si taky tipla, že vidět ještě rozhodně nelze, bude to jen pár buněk kdesi připravených na vytvoření vaječníků. Na screeningu to poznávají podle úhlu močové trubice, která už je a chce to hodně zkušené oko a UZ si najet z dobrého úhlu na ten správný řez na monitoru.. Klasicky pinďu nebo kávové zrno je vidět tak od 18-20.tt. Takže ted bude kámoška muset vydržet tak do toho 18.tt, protože normální gyndař jí to za 14 dní zjistit taky nebude umět.. pokud nechodí k tomu, co dělá ty screeningy.
Dobře, vyřídím, děkuji za odpověď. Prý jí to říct chtěla, tak nevím, jestli je tak dobrá, nebo si něco myslela. Co vím, tak většinou se ví pohlaví v tom cca 20. týdnu.
@EmmaSwan píše:
Chtěla se jen optat předběžně. Jestli třeba někdo nemá zkušenost. Nečeká, že to budete vědět přesně, ale třeba tipnete, nebo jste to zažily, tak víte.Čeká první miminko, tak sama neví, co chce. Asi ty hormony
Tak ji vyrid, ze na 50% holcicka
@pikola píše:
Tak ji vyrid, ze na 50% holcicka
Zkusím, třeba jí to nedocvakne a bude se těšit, že to vypadá na její vysněnou holčičku
![]()
@EmmaSwan ano, oni to umí odhadnout podle toho úhlu močové trubice a celkem se i trefují.. Na screeningy mají ty nejlepší ultrazvuky a jsou speciálně školení, takže kdyby chtěla, řekla by jí to a bylo by to tak na 80-90% správně. Hledala jsem jestli nemám někde tu stránku s tím vývojem pohlaví, bylo to tam v tom 12.tt nafocené a moc hezky vysvětlené, ale asi jsem si to neuložila.. nenašla jsem to. Už jsem debatu o tom, jestli je vidět pinďa ve 12.tt, jednou viděla a tam jedna holka tenkrát poslala nádherný odkaz. ![]()
@EmmaSwan píše:
@trybitka Toto je prý z 12 týdne ze screeningu.
Tak tady se jediné podívat do křišťálové koule, co nam poví! Z tohoto smimku to nelze vůbec poznat. Nebudu lina a opět zkopiruji, jak vypada vnější pohlavní ústrojí v zacatku těhotenství. Takže ať kamarádka zůstane doufat. http://baby2see.com/…enitals.html
Ted jsem se na to podívala a vypada to, ze pytlika bude mít většího než hlavu a vaječníky taky.
Hlavně bych řekla, že jestli to je fotka zespodu…tak ty dva flíčky určo nebudou vaječníky ale kyčle…