Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy a muži,
minulý týden jsem dobrala poslední platíčko HA, při naší aktuální sexuální frekvenci to je poměrně zbytečný, takže jsem se dohodli, že přejdeme na kondomy. Ptám se čistě ze zvědavosti jakou značku máte nejraději, kolik jste ochotni do kondomů zainvestovat a podobně.
my používali Pepino nebo Durex, kolik stojí si už nepamatuju, ale vím, že nejsou z těch nejlevnějších, k ěm nějak nemám důvěru
No… všelijaké, barevné, ty s vystouplýma vzorkama, voňavé
je s nima větší sranda než s pilulkama ![]()
(ale taky spíše ty „profláknutější“ značky)
Jen Durex, k ostatnim nejak nemam duveru (a ani nevim proc
)
Kondomy sice nepoužíváme, ale dneska jsem byla u nás na vsi v konzumu,vesnická jednota jak vyšitá
a za kasou dole „schovaný“ byli šprcky s názvem KONDOM!To mi fakt pobavilo
!
nejlepší jsou durex fialová - ultra thin. Tenké, ale kvalitní. Zvyšují vnímavost ![]()
my měli durex clasic a rupl nám kondom takže já už kondomům nevěřím ![]()
Anonymní píše:
my měli durex clasic a rupl nám kondom takže já už kondomům nevěřím
Nám už taky rupl, takže radši prášečky:-) I když přes ně jsem otěhotněla, ale co už:-D
Durex, Pepino, pak nějaké přímo z DM (ty jsou děsný), ale celkově nic moc.
Zvažuju ženskou barierovou antikoncepci, něco jako pesar.
Až vysadíš HA, aby ses náhodou nedivila, že máte těch kondomů velkou spotřebu
HA velmi často tlumí chuť na sex ![]()
my tak nejak ty nejlevnejsi, kdyby jsme kupovali jen durexy tak zkrachujem
. ucel zatim vzdy splnili ![]()
Tak já měla HA, ale kondomy jsme používali, když jsem nepotřebovala, aby to ze mě teklo i druhý den.. Koupili jsme nějaké v Lid…lu a po sexu letěly do koše. Tak šíleně mě to štípalo a pálelo, dole jsem natekla, že hrůza
Pak jsme už používali jen Durex, nebo Pepino a to bylo docela v pohodě. Jenže stejně kolikrát, když jsme řádili, tak si šprcka zahrála na schovávanou a můj ji pak lovil ![]()