Vyzvracená antikoncepce

27.7.11 15:58

Vyzvracená antikoncepce

Ahojky:) Chci se zeptat. S přítelem sem měla pohlavní styk. Ten den večer jsem si vzala v obvyklou dobu antikoncepci. Jenže jsem ji asi do 2 hodin vyzvracela. Jsem tedy chráněna i když jsem tabletku vyzvracela? Prášky beru pravidelně, ani jednou jsem ji nezapomněla:) Menstruaci jsem dostala jako obvykle. Děkuji za odpovědi :)) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
27.7.11 16:06

Pokud jsi menstruaci dostala, tak šance je nulová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:07

To jsem potřebovala slyšet.:))Vím, že je to zbytečný strach :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.11 16:16

Kdyby se ti to stalo příště, vezmi si další tabletku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:18

No snad se nic podobného nestane..:))) Sice sem doufala,že se nic nestalo, ale strach je potvora.:) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.7.11 16:23

Asi tak na 98% nejsi těhotná. Jen chci upozornít že některé ženy co berou antiko a otěhotní a berou ho dál tak třeba uplně romálně menstrulují. Všechno je vyvoláváno uměle tak se není čemu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:28

No tak doufám, že nejsem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.7.11 16:30

Příbalový leták neříká nic? Vyzvracení by se dalo vzít jako zapomenutí pilulky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:32

Ten jsem četla nejmíň 10×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:43

Spíš jsem to myslela jinak.. Jestli jsem chráněna když jsem s přítelem spala než jsem si vzala prášek, který jsem později vyzvracela, jestli to na to nemá nějaký vliv…:) Vím co dělat když si prášek nevezmu.. Jen se ptám jestli působil prášek když sem spala s přítelem než jsem ten prášek vyzvracela.:)) :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.7.11 16:46

Uvidíš:-) V době, kdy jsi s ním spala, asi jo. Záleží jestli některý spermie nepřežily do doby, kdy jsi už prášek nevzala, ale to je spousta teorií. Prostě, jak tu někdo psal, na 98% nejsi těhotná.

Blueberries píše:
Spíš jsem to myslela jinak.. Jestli jsem chráněna když jsem s přítelem spala než jsem si vzala prášek, který jsem později vyzvracela, jestli to na to nemá nějaký vliv…:) Vím co dělat když si prášek nevezmu.. Jen se ptám jestli působil prášek když sem spala s přítelem než jsem ten prášek vyzvracela.:)) :?: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 16:49

No budu doufat:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.7.11 18:30

Určitě těhotná nejsi. Je docela jedno, jestli byl styk před nebo po prášku, protože hladina hormonu se udržuje v těle nějakou dobu stabilní, takže je i velmi malé procento žen, které by otěhotněli po zapomenutí jedné tabletky. Takže pokud jsi jednu vyzvracela a potom dostala menstruaci, tak těhotenství je téměř vyloučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 18:47
elchirk píše:
Určitě těhotná nejsi. Je docela jedno, jestli byl styk před nebo po prášku, protože hladina hormonu se udržuje v těle nějakou dobu stabilní, takže je i velmi malé procento žen, které by otěhotněli po zapomenutí jedné tabletky. Takže pokud jsi jednu vyzvracela a potom dostala menstruaci, tak těhotenství je téměř vyloučení.

MOc děkuji za opdoved.:) Myslela jsem si to :) ale fakt strach dela svoje..:-p Uz jsem klidnejsi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.11 23:54

a jeste jsem se chtela zeptat je mozne si priznaky nejak vsugerovat? :P jak to všechno čtu tak jako bych sama ty příznaky mela. :P no snad je to jen stresem:P premyslim nad tim fakt hodne :-/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí