Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
já dávala Nutrilon a asi po měsíci jsme přešli na Sunar, protože jsme nemohli v tu chvíli nutrilon sehnat a spala mi po něm lépe a i lépe snášela!
Na Sunaru mi vyrostl syn-hypotrof a ted mám dcerku a papá ho také!!
![]()
jenom ti lékaři ho nějak odmítají, nám ho doktorka zakázala, že sunar v žádném případě
tak dost premyslim nad tim babylove, cena je fakt bezkonkurencni…myslim ze v roce to nejakej vliv mit nebude jeslit bude spat lip nebo ne (doufam ze porad stejne od 3 mesicu spi celou noc) a uvidime jak to na nej zapusobi asi ho fakt zkusime
@Ajla hlavně si nekupuj toho moc, jen jedno mléko a poznáš jak mu sedí či ne.
@kamik19863 píše:
jenom ti lékaři ho nějak odmítají, nám ho doktorka zakázala, že sunar v žádném případě
Není to tím, že údajně by měl být sladší, tudíž dítka po něm jdou jak ďasi?:-))
@hofka hele já nevím, tehdá dost přibrala a že tam nemá žádné výživové látky a tak něco. Jenže já rodila v CR, tam doporučují bebu, z nemocnice jsme šly s bebou, pak zase měla bebu, trpěla kolikou, pak jsem poslala manžela do lékárny pro bebu, přinesl sunar, že je to levnější a neprděla, jenže pak jsme šly k mudře na kontrolu a že ne že to nesmím dávat, že jedině nutrilon, v pce je i v porodnici, tak nutrilon, měla koliku, tak jsme dávali antikolik, pak konfort, přád nekadila a prděla, po třech měsícívh ji ty prdy nevadily tolik, tak jsem si myslela, že je to normální, v 6 ti dostala nutrilon 2, vzteklala se nespala a tak jsem po pár dnech dala bebu a teśd je pro mě novinka, že dítě existuje i bez toho, že neprdí, jo a hlavně denně kaká, nikdy nevynechá
jeden můj známý doktor říkal, co vše dostane, když předepisuje ten a ten lék, no já od té doby uvažuji tak, že když něco lékař doporučuje, co za to dostal. fakt už dnes člověk neví co si má o tom myslet.
A s tím UM si myslím, že jde o to něco zkusit, jak jednomu vyhovuje jedna značka, tak druhému ne a musí mít něco jiného a co si budeme povídat ten rozdíl v tom je, viz náš zážitek s mlékama
Ahoj, za mé děti Nutrilon. Převáděla jsem obě sice až kolem jednoho roku, ale Nutrilon mně doporučila dětská doktorka, že má složení a chut nejblíže mateřskému mléku a obsahuje vlákninu na podporu imunity. Syn má 5,5 roku a Nutrilon pil do 3let a 3měsíců, je třetím rokem ve školce a prakticky nestoná. Dceři je 2,5roku a Nutrilon pije stále a také je zdravá.Já jsem tedy s Nutrilonem moc spokojená.
@kamik19863 koupila jsmednes jedno baleni, az dojedeme ot co mame tak to zkusim…tak uvidime
neneee neboj doporucilo mi to vic lidi a malymu chutna fakt vsechno s nicim nema probelm tak si mylsim ze mu i sedne…
@kamik19863 píše:
jeden můj známý doktor říkal, co vše dostane, když předepisuje ten a ten lék, no já od té doby uvažuji tak, že když něco lékař doporučuje, co za to dostal. fakt už dnes člověk neví co si má o tom myslet.
A s tím UM si myslím, že jde o to něco zkusit, jak jednomu vyhovuje jedna značka, tak druhému ne a musí mít něco jiného a co si budeme povídat ten rozdíl v tom je, viz náš zážitek s mlékama
tomuhle nevěřím, jsem z doktorské rodiny a já zas vím, že nedostávají nic…teda ti slušní, co neberou. Upřímně řečeno, netuším, jakým způsobem by to asi ta firma kontrolovala, že doktor píše jejich lék. Kdyby se do toho zapojila i lékárna, tak už je to slušný komplot (navíc ve městě je obvykle víc lékáren, tak bych to chtěla vidět technicky) a jinak by musel mít doktor nad sebou asi kamerku, aby snímala recept který vypisuje
nebo diktafon, aby nahrával jaké UM např. doktor doporučuje.
samozřejmě, že dealeři tam lezou a snaží se propagovat ten jejich produkt…ale víc jak hrneček nebo propisku či blok jsem doma nikdy neviděla. A s tím tam přijdou, není to odměna za to, že doktor píše jejich léčivo.
k otázce (doufám že jsem už neodpovídala
): dávám Sunar Nutradefense, spokojenost maximální. Nutrilon synovi vůbec nesedl, podle mě má jen výbornou reklamu a není o nic lepší, než jiná kvalitní UM, navíc je předraženej. Ale tak to jen moje zkušenost.
no ja vim ze doktori doporucuji napriklad ockovani delaji jak strasne zivotne dulezity je malyho oockovat na to a to, vylozene jsem 3× rrekla ze ne a porad mi to rikala pri dalsi navsteve me upozornovala ze uz nemame moc casu si to nechat oockovat, v cloveku tim vzbuzuje dojem jako kdyby skudlil na detech a jeslit prece jen nenaockovat…jeste aby nedoporucovali dr maji z ockovani penize to je jasny a mylsim ze i z jinych veci…
jo a vcera jsem byla v Tescu a meli tam Nutradfense ve slevovym koutku v akci za 75Kc, zaruka prosla nebyla az za rok, byla to 2 takze fakt dooooooooost drsna sleva ![]()
Ahoj maminky, mám dotaz, malé jsou 3 měs a 7dní, nekojím a kvůli prdíkům dáváme bebu comfort, ale malá nepřibírá, vážíme 5160g a za týden nepřibrala skoro nic, tak nás mudr v čera ani nenaočkovala, prý až za týden jestli přibere
,chci se zeptat mám vyzkoušet třeba sunar prý není tak hladový? Ale bojim se aby zas malou netrápilo bříško ikdyž tet je to ok jak se už hýbe víc, díky za rady ![]()