Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
My jsme vyrostli na sunaru
teda syn. Dceru se mi zatím daří plně kojit.
Ahoj, my jsme si přinesly z porodnice Bebu ale malý měl po ní zácpu a teť baští Nutrilon extra a maximální spokojenost
Krásně ho zasytí a kakáme několikrát deně, to jsem u beby neznala.
Ahoj,
já myslím, že každému děťátku vyhovuje něco jiného. Prostě bych něco koupila (asi podle ceny), a pokud by to malému nevyhovovalo, zkoušela bych dál
.
Myslím, že kvalitou jsou na tom všechna UM podobně ![]()
My jsem začali dávat UM až v roce, když jsem přestala kojit. Elda pije Hami ![]()
Ahoj,
malá je na Nutrilonu.Ale být tebou,zavolala bych svojí doktorkce a zeptala se,co doporučí ona.
r.
Ahoj, prostě vyzkoušej,co bude miminku vyhovovat.Kup ty malá 300g balení a pak uvidíš. Někomu vyhovuje Sunar (dost dětí po něm ale špatně kaká), někomu Nutrilon, Beba… Tohle se nedá poradit na míru. Já sama používám Hami, Nutrilon i Sunar. Napřed jsem je ale vyzkoušela. Teď kupuju to, co zrovna z těch 3 mají za lepší cenu.
Ahoj, my přijely z porodnice s Bebou1HA, ale malá po ní měla děsný prdy, tak jsme po týdnu přešli na Hami a nyní přecházíme na Nutrilon komfot(opět zažívání). Takže něco prostě vyber - viz:escargot.
Ahoj
Já u obou po nějaké době kojení začala Nutrilonem ale díky špatnémi kakání zme přešli na BEBU a spokojenost velká ![]()
Ale každému vyhovuje něco jiného musíš vyzkoušet ![]()
My jsme doma z porodnice týden, a řešíme to taky. Dávala jsem Bebu, ale velký problém s kaděním
, tak od včerejška zkouším Nutrilon Komfort, snad to bude lepší. Starší syn ale vyrostl na Bebě a bez problémů. Asi je třeba zkoušet. Hodně štěstí.
Nám doktorka ve třech měsících poradila buď Sunar nebo Nutrilon s tím ,že když budu i kojit a občas dávat UM,tak lépe Sunar, kdybych jen dávala UM,tak Nutrilon. Ale taky si myslím,že bys měla něco vyzkoušet,že takhle se poradit nedá,každé mimi je jiné. Ten Sunar byl i pro mě /ehm,musela jsem ochutnat,že?/ hodně dobrý,Sunar premium navíc krásně voní jako mlíčko, pak jsme měli na zkoušku Hami a byla to podle Sunaru pro mě jen taková oslazená voda.Však vyzkoušej,uvidíš,hlavně aby mimi nemělo žádné zažívací problémy. ![]()
Ja take nekojim, maly uz v porodnici bral Bebu, takze jsem s ni pokracovala dal. Maly mel z pocatku tuhou stolicku, to nam ale vyresil Baby calm. Ja osobne se v UM nevyznam, ovsem mluvila jsem s laktacni poradkyni a ta mi rekla, ze Beba je jedno z tech lepsich mlicek, ktere neni tolik mastne. Ale verim, ze kazdemu detatku vyhovuje neco jineho.
Já jsem kojila 4 měsíce, ale od 2. měsíce jsem přikrmovala nutrilonem.Od půl roka dávám hami.U toho už jsme zůstali.Spokojení jsme byli s obouma.Akorát sunar nám nevyhovoval , malej měl po něm zácpu
Ahoj, muj chlapecek mel extremni problemy se zacpou az do 10 mesicu a jedine UM, ktere nam pomohlo byl Nutrilon comfort (omneo). Je docela drahe, ale opravdu super… Navic, jak jsem se dozvedela od alergolozky, je to mleko hypoalergenni. Takze 2v1! Vrele doporucuji!
ahoj, my jsme z porodnici tez prisli S Bebou, ale diky zacpe jsme nyni na Nutrilonu Comfort a maly kaka. Ted bude mit 4 mesice a chci prejit (priznam se, ze kvuli cene) na Hami 2. Podle slozeni obsahuje takrka to same a hlavne vlakninu, jako Comfort. Tu jsem u mnoha jinych mlicek nenasla. Navic Hami 2 vyrabi stejna firma jako Nutrilon - Nutricia.
Prekvapuje me, ze tu nektera maminka dava 3 mlicka stridave - najednou podle toho, ktere je zrovna v akci… to by me asi malej nekakal uz nikdy:-))[barva=darkred][/barva]
Ahoj holky,před hodinou jsem přijela z porodnice a jelikož nekojím tak mám prosbu,které UM je nejlepší pro mimi?Na trhu je jich tolik,že sama nevím jaké koupit.Děkuji za radu.Klára