Jake um 2nebo 3

4.11.22 16:29

Jake um 2nebo 3

Ahoj holky, chtela bych se zeptat co mi ted vrta v hlave samozrejme ze se zeptam i dr ale ted neni moznist a ja porad premyslim😂
Mala je porad na beba 1 ma 10mesicu
Ze zacatku naprd jedla prikrmy tak dr rekla at necham jednicku ze je tucnejsi at ji ma do roka. A ja si ted rikam jakou bebu dat od roka 2 nebo 3
Ta dvojka je snad do roka prave ale rikam si neni divny z jednicky jit rovnou na trojku? Co myslite vy
Edit ted sem koukala na beba 2 co mam doma a tam je davkovani od 6mesicu a pak od 10mesicu ale neni tam psane do kdy ta dvojka se teda dava
Vim prave ze kendamil 2 je do roka co sem koukala ale ta beba 2 do kdy teda

Edit 2
Tak beba 2 je taky do 12 mesicu a beba 3 od 12 tak vubec nevim jak teda a co dat jestli 2 nebo 3 a dvojku preskocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3085
4.11.22 16:45

Já se vždy řídila doporučením na krabici, takže od roka má syn trojku. Jestli máš doma dvojku tak ji dopotřebuj a od roku bych přešla na trojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5879
4.11.22 16:57

Nevim jak to má Beba, ale co jsem kupovala já, tak 1 byla do půl roku,2 do roka,3 do dvou let.Na krabici je napsané do kolika měsíců to je. A co mi píše google, tak Beba to má stejně. Takže teď už má být dítě nějakou dobu na dvojce a od roka trojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12001
4.11.22 17:26

@Fiveone to jo ale když dítě nejedlo příkrmy a doktorka doporučila zůstat na jedničce tak proč by nebylo na jedničce…
@Leontyna9012 jestli už ji teď lepe tak klidně dej tu dvojku co máš doma, resp dojede jedničku, dej dvojku a pak přejdi na trojku v tom roce..

Moje doktorka nikdy nijak neřešila jaké mleko (číslo) zrovna dávám jen jestli dávám tu a tu potravinu a jestli jsou nějaké problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 17:30

@Vladusxx jj jednicky vsech druhu muzou byt do roka. To i rikala doktorka i co sem vsude cetla. No prave ma ty dve jidla denne tak nevim jestli je ti na vymenu ale zeptam se dr v pomdeli ze bych soa na dvojku do roka a pak tu trojku no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 17:31

@Vladusxx me prave rikala ze ta jednicka je tucnejsi a vyzivnejsi ze ta dvojka je spis uz pro ty co bastej lip tak aby mela vse potrebny at davam jednicku v pondeli se sni hned poradim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová