Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj všem, jaké UM a kolik za den dáváte svým 14-15-ti měsíčním prckům? Díky
@chima žádné
Má jogurty, mléčnou kaši, bílkovinny v mase, atd…
Nutrilon 3, dvakrat denne 210ml. klidne me sezerte, ja na to odchovala dve deti ![]()
Moje 17ti měsíční pije Nutrilon-ráno ze 180 ml vody ( víc toho ráno nevypije
) a večer z 240 ml vody a to vypije v pohodě
.
Ale budu asi přecházet na jinou -levnější značku
![]()
Malemu za 2 mesice budou 2 roky.Od roka ma tohle mlicko
http://kojenecka-mleka.heureka.cz/…1-plus-700g/
Dobre se rozpousti, je moc chutne. Malej si dava 2-3 krat za den po 150ml
Kravske obycejne mi odmita. Nechutna mu.
V 15měsících proč UM? Jsou to jen chemické koktejly a ten největší je Nutrilon. Lepší dávat obyčejné plnotučné mléko, které neobsahuje žádné éčka a že UM obsahují i éčka nevhodné pro děti… Sunar navíc cukr. Ale pokud trváš na UM, tak určitě Beba od Nestlé - ta jediná ty éčka žádné neobsahuje. Já dávala do roku UM, pak jsme po roce postupně přešli na kravské plnotučné.
@Tinkyvinky píše:
V 15měsících proč UM? Jsou to jen chemické koktejly a ten největší je Nutrilon. Lepší dávat obyčejné plnotučné mléko, které neobsahuje žádné éčka a že UM obsahují i éčka nevhodné pro děti… Sunar navíc cukr. Ale pokud trváš na UM, tak určitě Beba od Nestlé - ta jediná ty éčka žádné neobsahuje. Já dávala do roku UM, pak jsme po roce postupně přešli na kravské plnotučné.
Dostanes pouceni od odbornic na slozeni o nevhodnosti UM
. V te dobe ten nejdrazsi Sunar, ve dvou a pul Sunar Complex. At ho pije treba do osmnacti, pokud bude mit zajem.
Hipp Combiotic Junior 3, 2× denně (ráno po probuzení a večer před spaním), ze 150ml vody. Z plnotučného kravského mléka dělám kaši nebo pudink, na pití zatím nedávám.
Díky za názory. Já právě také přemýšlím o tom, že s UM skončíme. Teď mi docvaklo, že jsem měla spíš položit otázku jestli dáváte UM v 15-ti měs. a ne jaké um… ![]()