Vztekání u kojení

108
14.3.15 18:31

vztekaní u kojení

Ahoj Holky,
mám doma 3mesíčního syna.
v úterý jsme byli na očkování a od té doby mi škaredě pije.
před tím pil u každého prsa 10min. a teď tak 4 min. a to jen jedno prso druhé, už odmítá.
pořád ublinkáva.
přibírá pěkně měl 7200g akorat teď vyžaduje prso co hodinu.
nepotkalo to i některou z vás?
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
14.3.15 18:36

Rustovy spurt ve 3 mesicich? Myslim, ze to bude tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.15 18:37

Mě dcera taky jí krátce, opravdu saje jen 3 minuty a nají se. Dávám jen jedno prso. Druhé při dalším kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.3.15 18:41

Jsem z toho zmatená a to blinkaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
14.3.15 18:42

Přesně jak u nás kromě toho ublinkávání. Je to růstový spurt. Chce to pevné nervy a vydržet. Neboj přejde to, hlavně nepřestaň kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
14.3.15 18:45

Ublinkávání u miminek je normální věc, toho se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.3.15 19:02

@sisul Jj to bude spurt. My ho meli ve 2 mesicich. Furt chtel mliko…pak se odtahoval brecel u toho…vztekal se. Pak chvili pil…pak se zas kroutil. No hruza. Ale trvalo to asi tyden :kytka:

• Citovat
  • Upravit
108
14.3.15 19:15

Díky holky.
uvidíme jak dlouho mu to potrvá dnes to je uz 5den.
jeste mě napadlo, zda mu nelezou, už zoubky.
strašně slintá a všechno jde do pusinky, hlavně ručičky :cert:
ale to by se normálně najedl že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.3.15 19:27

Růstový spurt. A u zubů mi dcera taky jedla méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.3.15 19:35

Děkuju za informace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.3.15 20:19

Taky bych to videla na rastovy spurt a I to ublinkavani je pravdepodobne k tomu jelikoz pije casteji. Taky se stridaji obdobi jak se miminka chovaji u kojeni. Nekdy bez problemu, jindy se vztekaji, chteji jedno prso, pak ani jedno a stale dokola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.3.15 10:24

Ahoj holky, moc prosím o radu. Mám 3 měsíčního syna. Dosud mi krásně papal a hezky přibíral. Ale asi před 2 týdny mi začal vyvádět během kojení. Jakmile mu dám prso, tak začne histericky plakat, odtrhuje se. Někdy vidím, že má opravdu hlad, ale stejně se nepřisaje. A když už (to už musí být opravdu něco), tak se hned pustí a začne brečet, jakmile se spustí mléko. Odmítá mi i dokrmy (jak stříkačkou, tak i z lahve). Od té doby, co takhle vyvádí, tak váha už stagnuje, vůbec nepřibíráme. A také čůrá míň. Má cca. 400 ml moči denně (mám doma kojeneckou váhu). Netušíte čím to může být? Resp. zažila jste to také někdo z vás? Jím a piju pořád stejné věci, menstruaci jsem také nedostala. Jsem z toho vážně na prášky. PS: Normálně už tak zápasím s laktací a teď je to ještě horší. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.3.15 14:31

@Tara103 ahojky, můj malej bude mít za týden 4 měsíce a to, co zažíváš, máme mi už tak měsíc a půl. Bohužel, se to za tu dobu vůbec nezlepšilo. Jsou lepší dny, kdy pije lip a pak zase vyvádí. Už se to asi ani nezmění. Budiž mi útěchou, že ho nakonec vždycky nějakým způsobem nakojim a že pěkně přibírá, jinak už bych se dávno zbláznila. Vždycky před kojením musím zavřít okno, aby si lidi nemysleli, že ho tu vraždím :zed: Aspoň že v noci pije pěkně. Tak hlavně pevné nervy a zkus se moc nestresovat (i když to je hodně, hodně těžký) ať nepřijdeš o mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.3.15 16:20

@Joliett U nas naprosto stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.3.15 19:22

No u nás se to taky moc nezlepšilo.