Hipp nebo Babylove?

12.3.15 08:44

Hipp nebo Babylove?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Co za UM hned od narození? Hipp nebo Babylove z D&M? Co tady čtu jsou hodně chválená obě tak nevím co koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
12.3.15 08:50

@SilvieMihalisko za me urcite hipp, ma v sobe probiotika i prebiotika a na brisko je nejlepsi a vetsina Deti ho snáší dobre. Ale každé mimco je jine, treba ve finale budete mit uplne jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
12.3.15 08:52

Za me jedině Babylove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
12.3.15 08:53

@SilvieMihalisko Za nas taky Hipp :palec: Prakticky nevim co to jsou koliky, kakani mel maly jak kojene dite a je dobre nejak nepachne a chut taky ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
12.3.15 08:53

@SilvieMihalisko Ahoj, taky určitě Hipp, nevím jak je to teď, s novou recepturou, ale dřív měl probiotika a prebiotïka a byl opravdu dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Billi
12.3.15 08:54
@saadet píše:
@SilvieMihalisko za me urcite hipp, ma v sobe probiotika i prebiotika a na brisko je nejlepsi a vetsina Deti ho snáší dobre. Ale každé mimco je jine, treba ve finale budete mit uplne jine ;)

Pod toto se mohu podepsat.

• Citovat
  • Upravit
Billi
12.3.15 08:54
@jaaaaaana píše:
@SilvieMihalisko Ahoj, taky určitě Hipp, nevím jak je to teď, s novou recepturou, ale dřív měl probiotika a prebiotïka a byl opravdu dobrý.

Má je pořád. Určitě jednička a dvojka.

• Citovat
  • Upravit
1014
12.3.15 09:03

Jako první jsme měli sunar, zabetonoval, pak starý hipp combiotic, v poho pak nový hipp combiotik, malá ho začala zvracet obloukem, každý večer jí bolelo bříško (museli jsme rourkovat), pak jsme přešli na hami 1 a v pohodě :-) nezvrací, krásně prdí a bříško jí už nebolí. Známá měla taky hipp, malá jí ho taky strašně zvracela, přešla na nutrilon a má klid :-) každý to má jinak :-) musíte vyzkoušet, ale s hami jsem maximálně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.3.15 09:08

Malý byl na UM od 4.měsíce asi měsíc jsem mu dávala Hipp a pak Babylove na kterém je doteď a nepozorovala jsem rozdíl mezi Hippem a babylove akorád v ceně je rozdíl veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.3.15 09:21

Být Tebou, zkusím od nejlevnějšího - a kdyby byl problém, ta postupně zkoušet ty dražší ;)

Btw. jak jsem pochopila, mimi ještě nemáš, tak jak víš, že budeš potřebovat UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
12.3.15 09:22

Ahoj my jsme jako první měli od narození Hipp a pak jsme přešli na Babylove asi ve dvou měsících, protože už Hipp nechtěl. Teď mu to občas střídám, protože už jako takhle malej si vymrčuje jaký chce mlíko :mrgreen: :mrgreen: Takže za nás obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 18:50

Moc Vám děkujiza rady :D Jinak u prvního jsem měla hrozné problémy s kojením a bylo to stresující pro mě i pro malou a nejen to, takže druhé bude rovnou na UM bez stresu atd…už jsem tak domluvená i v porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.3.15 22:21

@SilvieMihalisko tak hlavne pekny Porod a klid ;) a at mlicko sedne! Lepsi klidná maminka nez stresy, spravne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.3.15 23:01

V porodnici měla málá hipp combio, pak tři týdny mm, pak opět hipp, ale omylem jsme koupili HA(přítel jel na rychlo ve 4 ráno nakupovat a já to tou dobou taky uplně jasně neviděla) no a od další krabice doteď babylove bioverze… přidávám teda většinou lactobacílky od swissu a krom um má i čaje(hlavně fenykl, občas heřmánek) ale to má páč má žízeň, tak mi příjde lepší dávat něco co trochu pomůže, než obyč vodu i když ta by asi taky stačila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 19:00
@SilvieMihalisko píše:
Moc Vám děkujiza rady :D Jinak u prvního jsem měla hrozné problémy s kojením a bylo to stresující pro mě i pro malou a nejen to, takže druhé bude rovnou na UM bez stresu atd…už jsem tak domluvená i v porodnici :)

tak ktery mlicko nakonec pijete? ktere jste vyzkouseli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová