Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Co za UM hned od narození? Hipp nebo Babylove z D&M? Co tady čtu jsou hodně chválená obě tak nevím co koupit ![]()
@SilvieMihalisko za me urcite hipp, ma v sobe probiotika i prebiotika a na brisko je nejlepsi a vetsina Deti ho snáší dobre. Ale každé mimco je jine, treba ve finale budete mit uplne jine ![]()
@SilvieMihalisko Za nas taky Hipp
Prakticky nevim co to jsou koliky, kakani mel maly jak kojene dite a je dobre nejak nepachne a chut taky ok
@SilvieMihalisko Ahoj, taky určitě Hipp, nevím jak je to teď, s novou recepturou, ale dřív měl probiotika a prebiotïka a byl opravdu dobrý.
@saadet píše:
@SilvieMihalisko za me urcite hipp, ma v sobe probiotika i prebiotika a na brisko je nejlepsi a vetsina Deti ho snáší dobre. Ale každé mimco je jine, treba ve finale budete mit uplne jine
Pod toto se mohu podepsat.
@jaaaaaana píše:
@SilvieMihalisko Ahoj, taky určitě Hipp, nevím jak je to teď, s novou recepturou, ale dřív měl probiotika a prebiotïka a byl opravdu dobrý.
Má je pořád. Určitě jednička a dvojka.
Jako první jsme měli sunar, zabetonoval, pak starý hipp combiotic, v poho pak nový hipp combiotik, malá ho začala zvracet obloukem, každý večer jí bolelo bříško (museli jsme rourkovat), pak jsme přešli na hami 1 a v pohodě
nezvrací, krásně prdí a bříško jí už nebolí. Známá měla taky hipp, malá jí ho taky strašně zvracela, přešla na nutrilon a má klid
každý to má jinak
musíte vyzkoušet, ale s hami jsem maximálně spokojená ![]()
Malý byl na UM od 4.měsíce asi měsíc jsem mu dávala Hipp a pak Babylove na kterém je doteď a nepozorovala jsem rozdíl mezi Hippem a babylove akorád v ceně je rozdíl veliký
Být Tebou, zkusím od nejlevnějšího - a kdyby byl problém, ta postupně zkoušet ty dražší ![]()
Btw. jak jsem pochopila, mimi ještě nemáš, tak jak víš, že budeš potřebovat UM?
Ahoj my jsme jako první měli od narození Hipp a pak jsme přešli na Babylove asi ve dvou měsících, protože už Hipp nechtěl. Teď mu to občas střídám, protože už jako takhle malej si vymrčuje jaký chce mlíko
Takže za nás obojí.
Moc Vám děkujiza rady
Jinak u prvního jsem měla hrozné problémy s kojením a bylo to stresující pro mě i pro malou a nejen to, takže druhé bude rovnou na UM bez stresu atd…už jsem tak domluvená i v porodnici ![]()
@SilvieMihalisko tak hlavne pekny Porod a klid
a at mlicko sedne! Lepsi klidná maminka nez stresy, spravne ![]()
V porodnici měla málá hipp combio, pak tři týdny mm, pak opět hipp, ale omylem jsme koupili HA(přítel jel na rychlo ve 4 ráno nakupovat a já to tou dobou taky uplně jasně neviděla) no a od další krabice doteď babylove bioverze… přidávám teda většinou lactobacílky od swissu a krom um má i čaje(hlavně fenykl, občas heřmánek) ale to má páč má žízeň, tak mi příjde lepší dávat něco co trochu pomůže, než obyč vodu i když ta by asi taky stačila…
@SilvieMihalisko píše:
Moc Vám děkujiza radyJinak u prvního jsem měla hrozné problémy s kojením a bylo to stresující pro mě i pro malou a nejen to, takže druhé bude rovnou na UM bez stresu atd…už jsem tak domluvená i v porodnici
tak ktery mlicko nakonec pijete? ktere jste vyzkouseli??