Jaké vitamíny jsou dobré pro děti?

1845
2.10.22 20:03

Jaké vitamíny jsou dobré pro děti?

Zdravím, jaké vitamíny/multivitamíny kupujete dětem (věk 10 let)? Dcera je náchylná k nachlazení, teď se jí zhoršila pleť i vlasy. Tak konkrétně vitamíny i na tyto problémy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.10.22 20:09

@lucik2011 ovoce, zelenina a celkově pestrá strava.. na vlasy max zinek.. ale umělé vitamíny jsou dost na houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.10.22 20:36

@martina.se ano to je mi jasné, že pestrá strava je nejlepší, ale s jídlem máme problém od malička, takže ze stravy vitamíny moc nezíská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
2.10.22 20:44

Já dávám jen C a D, ale přijde mi to nějak bez efektu. Když chodila ještě do školy vyzkoušeli jsme snad všechno možné a stejně byla každý měsíc marod. Teď ve škole je to trochu lepší. Mně pomáhaly tabletky s hlívou ústřičnou. Po covidu jsem se pořád plácala v nemocech, dělaji je i pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.10.22 20:49

Taky C a D, rybí tuk. Plus u nás se jí hodně čerstvého ovoce a zeleniny. Teď nejvíc čerstvé hrozny. Že to máme svůj zdroj ve vinohradu tchána.
My jíme strašně málo ryb. Proto i ten rybí tuk v tabletách. Musím zaklepat někde. Mají tuhý kořínek. Chcípák tady u nás jen já. V září jsem zmokla při procházce se psem. To jsem tehdy lehla a teď po měsíci znovu. Ale děti jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22923
2.10.22 21:01

Multisanostol, Preventan, Imunoglukan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.10.22 21:41

Holky, taky bych potrebovala poradit neco pro 8-mi letou a 5-ti letaka. Koupila jsem jim v drmax ty jejich zviratka a dino vitaminy a ani pres to, ze to je gumovej bonbon, jist to nechteji :cert: nevim si s nima rady uz. Nejake pidi mini tabletky jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
2.10.22 21:41

Dávám vitamín C a D. Oboje s příchutí aby jim to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.10.22 22:00

C vitamin 1000 mg od Medpharmy.
Jak na ne neco leze, tak dva najednou. Dalsi dny uz jen jeden.
Decko, zinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.10.22 23:29

Nahrin, ty lékárenské vůbec 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.10.22 23:31
@Ilonydes píše:
Holky, taky bych potrebovala poradit neco pro 8-mi letou a 5-ti letaka. Koupila jsem jim v drmax ty jejich zviratka a dino vitaminy a ani pres to, ze to je gumovej bonbon, jist to nechteji :cert: nevim si s nima rady uz. Nejake pidi mini tabletky jsou?

Ty lékárenské bonbóny jsou prý stejně k ničemu :)

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.10.22 23:35

@lucik2011 tak na pleť je zinek, vitamíny B.
Zařadila bych spíš potraviny jako ovesné vločky, domácí paštiky s jater ( to B), na zinek jsou bohaté dynove semínka.
Muses ji jako intenzivní kuru nasadit B komplex, ale sla bych cestou stravy. Zvlášť u dětí…
My třeba užíváme vápník, jelikož jsme se synem oba ABKM…
Výborné jsou tak domácí vývary…

• Citovat
  • Upravit
106
3.10.22 14:18

V B**u mají multivitamínovy roztok, sladký, jí ho 2letak i 5lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.10.22 15:42
🤣 tak ja nevim, dle me ne, prece by se neprodavaly v lekarnach 🤷‍♀️
citace] @shadowbabe píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.10.22 01:13
@Ilonydes píše: 🤣 tak ja nevim, dle me ne, prece by se neprodavaly v lekarnach 🤷‍♀️
citace] @shadowbabe píše:

U kazdeho multaku je potreba se podivat do slozeni, co to obsahuje a kolik. Plus jake tam jsou pridavne latky.
Treba ti Martanci (od kohosi jsme dostali) maji v jedne tablete mimo jine 40 mg cecka (uplny prd), 5 mg zinku (taky prd), 2,5 mikrogramu D3 (uplny prd), 120 mg echinacei a pak par dalsich vitaminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí