Jake vybaveni je lepší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
23.6.17 12:56

Jake vybaveni je lepší?

Dobrý den. Mám dotaz, co je lepší? :mrgreen:
1. Ponožky obyč. x štulpny
2. Batoh na fotbal x taška na fotbal
3. „Specialní"flašku(arcore, nutrend) x flašku od kyselky(korunní, dobrá voda)
A prosím u každého i důvod :dance:
Díky předem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
23.6.17 12:58

Myslím, že je to úplně jedno. Aneb u těchto věcí platí: co nemáš, nepotřebuješ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.6.17 12:59
  1. štulpny a pod ně chrániče (kopnutí do holeně pekelně bolí)
  2. náš kluk má tašku, ale na hřiště to má kousek, pokud bude na trénink chodit pěšky, asi batoh, ale zas aby se mu tam vše vešlo (my bráváme boty, kopačák, pití a suché oblečení, takže do batohu bychom to nejspíš nedali
  3. takovou flašku, aby jen vytáhl pitítko a mohl pít. Ne šrubovací. A je jedno, jestli je to spešl nebo od nějaké kyselky. Má 0,7l
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.6.17 13:03

@danik jo děkuju moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
23.6.17 13:03

Add1) buď bych volila sportovní ponožky nebo ty stulpny. Důvod - mají lépe vyřešený odvod potu
add2) tak tam záleží jak daleko s tím bude clověk/dítě chodit. Pokud je to pro dítě, asi bych volila více batoh, přece jenom to lépe drží na zádech, pokud dospělý, tak tam záleží na něm, co má raději, jinak je to jedno.
add3) zase záleží zda pro dítě či dospělého. Máme doma obojí, spíše bych dbala na to, jak jednoduše se to otvírá/zavíra a zda se mi to neotevře v tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.6.17 13:09

@elen-ka jo děkuju :dance: porad nevim jestli tu tasku mebo bagl, ale zkusime tasku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
23.6.17 13:14

@Maťka11 víš co, já třeba jsem neměla batoh na „cvičení“ už hooodně dlouho, většinou nosím tašku přes rameno. Ale třeba dětem jsem na aerobik dávala batůžky. Ale zase záleží co tam budou nosit, mé děti nosily jen boty, kratase/legíny a triko, plus pití. Nic víc, to se jim do malého baťůžku vlezlo. Ale je jim 6 a 4 roky. Pokud by byly starší, dala bych jim i tašku, pokud by ji zvládly unést na jednom rameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.6.17 13:27

@elen-ka jo, tak doufam ze ta taska bude lepsi ;) Protoze to batoho by se nam to vse asi nevlezlo :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.6.17 13:30
@Maťka11 píše:
@elen-ka jo děkuju :dance: porad nevim jestli tu tasku mebo bagl, ale zkusime tasku 8)

jak je kluk velkej? Záleží, jestli ho vozíš nebo někde trajdá sám. Pokud vozíš, tak klidně tašku (líp se v ní hledá), pokud bude někde běhat sám, pěšky, tramvaj, přestupy, tak batoh (ať si nekřiví záda). ;)
JInak za mě aspoň v začátku u menších dětí obyčejnou flašku (asi tak stokrát ji ztratí :D), a ponožky bych pořešila s trenérem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
23.6.17 14:07

1.Štulpny, ale ne ponožkové, jen s páskem dole přes nohu. Je to celý umělý a když to má
celou ponožku, pekelně se v tom potí nohy.
2. Taška. Je přehlednější. Máme i batoh, ale syn si ho nikdy sám od sebe nevezme, vždycky
tašku.
3. Obyč flaška s vytahovacím pítkem. Drahou netřeba, rády se někde ztrácí a zapomínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
23.6.17 14:11

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:13

• Citovat
  • Upravit
75
24.6.17 12:13

@Včelička992 jo je to pro mě :mrgreen: :oops: @Mar_tanka1983 1.no hřiště je od mého domu 4km, a uvažuji o jízdě na kole a autobusem..Myslím že pro mě bude lepší ta taška.. Přece jenom to neno tak daleko :dance: 2. No právě že si asi budu pořizovat štulpny ( radši).. 3. Obyč flaška? Co jsem se byla koukat na hráče tak i malí měly takové ty „specialní"(nutrend ap.).. Takže vůbec nemám představu.. :? Chtěla bych nějakou větší, ne takovou tu malou. Od nutrendu mám malou je dobrá, ale není to ono. Takže už rovnou přemýšlím nad tou větší :) @rezulka asi si budu kupovat štulpny on adidas nebo pumy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
24.6.17 14:52

@Maťka11 My máme štulpny VOXX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie