Jaké výrobky od just?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
29.3.17 20:35

Jake vyrobky od just

Ahoj maminky..pouzivam tymianovy krem a eucasol. Dceri ooravdu pomohl pri kasli. Premyslim o echinacina sirupu..tea tree olej..citronovy olej. Pouzivate nekdo tyto dalsi vyrobky? S cim jste opravdu spokojene? Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
29.3.17 21:02

Používám :mavam: jakmile dceři či synátoru začne rýma, kašel, bolení v krku… jedem též eucasol a tymián. S kapičkou 31čky promazat chodidla součastně s tymiánkou. Při větší rýmě preventivně mazat tymiánkou okolo uší aby se neudělal zánět. Miluju vůni levandule a antistress activatoru.. který mi i pomáhá na uklidnění. Eucalyptus při nachlazení. Citronový olejíček do pití, na cukr.. Jedinečný krém jalovec a jiné a jiné.. A opravdu NEJSEM poradkyně. Píši jen svou zkušenost… Je to sice dražší, ale vydrží to a hlavně - pomáhá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
29.3.17 21:21

Just miluju. Na ekzem nam hodne pomaha jak slezovy krem, tak i mleko. Tymianka je klasika, to je opravdu zazrak. Super je i ten univerzalni cistic, tim se myji okna jedna basen. Pouzivam i krem na drobne vrasky vital, deodorant, muz si maze sve osteparske lokty kostivalovym kremem a chvali si ho… Ja bych vzdy nejradeji objednala pul katalogu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.5.17 23:14

@rousinka já miluju antistress activator, škoda jen, že stojí tolik :-/
Taky nedám dopustit na 31 bylin - zachránil mě při migrénách v těhotenství :dance:

A pak klasika, eucasol - ten mi pomáhá i na nevolnosti a tymiánový krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.5.17 17:11

@JustynkaOL v antistressu bych se mohla koupat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.6.17 22:27

Echinacina je za mne top, davam dceri ve skolce a drzi se jako das. Jinak Tea Tree olej mam doma tez porad, protoze se opravdu neztrati. Jinak hlavni stalice jsou Tymianka a Mesicek, olej 31, krem na ruce, San'Activ, Eukalyptovy olej a Pomeranc. Mam aj radu pece o plet, ale to uz zachazim do detailu :) pokud dojde Eucasol, poslouzi dobre olej 31. Pouzivam hodne produktu, tak pokud bys potrebovala dat tip na presnejsi potize, klidne napis :hug:

• Citovat
  • Upravit
108
3.6.17 13:28

@shadowbabe jestli bys mi poradila..mam doma tee tree oil a co se s nim da vse delat nebo na co pouzit? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
3.6.17 13:44

@shadowbabe Dobrý den, potřebovala bych poradit, co na rýmu, kašel? A kde tyto výrobky od Justu sesehnat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
3.6.17 15:06
@Lucias12 píše:
@shadowbabe Dobrý den, potřebovala bych poradit, co na rýmu, kašel? A kde tyto výrobky od Justu sesehnat? Děkuji

Dobry den,

Na rymu mazeme doma tymianovym kremem-celo, dutiny. Jeste kapku oleje z jedle sibirske. Ta rozpousti hleny. Na kasel tymianovy krem na hrudnik, i krk, opet pridat olej z jedle sibirske. Do vzduchu strikam eucasol, desinfikuje vzduch, uvolnuje nos pri ryme.
Tannen sirup je fajn take na kasle, uvolnuje zahleneni.

Napiste mi sz, dam blizsi info.

V.

• Citovat
  • Upravit
1450
3.6.17 18:19

@rousinka já tím mažu veškeré rány, pupínky a pod. Je to přírodní antibiotikum takže při bolení v krku používám do krku - bud jde kloktat nebo do rozprašovače /mam přímo od justu/ kombinuji s 31čkou. ta je taky skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.6.17 13:15

@rousinka ahoj, poradit samozrejme mohu, poslu zpravu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
4.6.17 13:17

@Lucias12 ahoj, mohu samozrejme dat osvedcene tipy na konkretni produkty, nebo jiz mas zodpovezeno od pani prede mnou?

• Citovat
  • Upravit
518
4.6.17 19:04

@shadowbabe Mám zodpovězeno, které výrobky…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocmanda
8.6.18 23:16

Za mě na kašel krom tannenu a jedle sibiřské s tymiánem a eucasolem, taky tymianova esence do vany, hrozně moc pomaha

• Citovat
  • Upravit
1231
2.2.19 21:04

Dnes mi dosla 31ka a tymianovy krem. Koupila jsem to kvuli detem. Dcera je skolkova a je to des. Tak jsem zvedava. Poradil by mi tu nekdo co zkusit na problatickou plet? Suchou se sklonem k ekzemum. Just je hodne drahy tak bych nechtela strilet naslepo ale zkusit treba nejaky krem na doporuceni. Zkousela jste tu nektera tu 31ku mazat na plet? Primo na ekzem treba? Trochu se bojim te jeho sily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí