Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Za mě na kašel krom tannenu a jedle sibiřské s tymiánem a eucasolem, taky tymianova esence do vany, hrozně moc pomaha
Dnes mi dosla 31ka a tymianovy krem. Koupila jsem to kvuli detem. Dcera je skolkova a je to des. Tak jsem zvedava. Poradil by mi tu nekdo co zkusit na problatickou plet? Suchou se sklonem k ekzemum. Just je hodne drahy tak bych nechtela strilet naslepo ale zkusit treba nejaky krem na doporuceni. Zkousela jste tu nektera tu 31ku mazat na plet? Primo na ekzem treba? Trochu se bojim te jeho sily
@Citronkalekninka píše:
Dnes mi dosla 31ka a tymianovy krem. Koupila jsem to kvuli detem. Dcera je skolkova a je to des. Tak jsem zvedava. Poradil by mi tu nekdo co zkusit na problatickou plet? Suchou se sklonem k ekzemum. Just je hodne drahy tak bych nechtela strilet naslepo ale zkusit treba nejaky krem na doporuceni. Zkousela jste tu nektera tu 31ku mazat na plet? Primo na ekzem treba? Trochu se bojim te jeho sily
Na ekzem,,31,, urcite nemaz.
Muzes zkusit san activ, lamelloderm, na sprchovani slezovou penu-pani s atopickou dcerou si ji ode mne kupuje 1×rocne a je spokojena. Slezovy krem je take na suchou plet.
@Citronkalekninka píše:
@Verun83 a co Lamelloderm krem?
Jj, ten je take na ekzemy
San'Activ, Mesickovy, Lamelloderm a mam pani, ktera je nadsena z Levanduloveho na synuv ekzem
jinak telo muzes mazat take Slezovym mlekem nebo aj Mandlovym.
Objednala jsem na ekzem na obliceji slezovy krem. Tak snad ne zbytecne. Levne to zrovna neni ![]()
Dobrý den chci se zeptat, mam skoro 5ti letou dceru, posledni dva měsíce je stále nemocná - školka. Mamina mi pořád říká že ji mám na imunitu dávat VitaFlor (vysypat tobolku třeba do ogurtu) na krabičče čtu : uchovávejte mimo dosah dětí. Nevím podle mě je to pro dospělé a ne pro děti. Co na imunitu dceři?
@szbarca já kapu Vigantol a dávám obyč vitamíny z lékárny, takové ty žele, holky mají 5 a 8 let
@szbarca píše:
Dobrý den chci se zeptat, mam skoro 5ti letou dceru, posledni dva měsíce je stále nemocná - školka. Mamina mi pořád říká že ji mám na imunitu dávat VitaFlor (vysypat tobolku třeba do ogurtu) na krabičče čtu : uchovávejte mimo dosah dětí. Nevím podle mě je to pro dospělé a ne pro děti. Co na imunitu dceři?
Jsou to probiotika. Tzn. Muzou to i deti. Poznamka je tam proto, aby dite neprislo a nesnedlo celou tubu v domneni, ze to jsou bonbony, nebo aby se bez dozoru nezadusilo tobolkou. …
@Lucias12 ahoj, mohu samozrejme dat osvedcene tipy na konkretni produkty, nebo jiz mas zodpovezeno od pani prede mnou?