Jakého přepravce pro převoz postele?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
3.8.12 07:29

K nám jezdí Geis, patří pod General parcel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 10:46
@JayLee píše:
General Parcel posílají taky na dobírku a s nimi hodně příjmame a posíláme a cajk :kytka:

i takhle velký kusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 10:46
@Barusak78 píše:
Taty stehovaci firma na dobirku funguje bez problemu.

odkud jsi, že bych si tátu zavolala??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 10:47
@Mysicka31 píše:
A co Toptrans? Ten by to nevzal?

ten mě nenapadl, teď letím do poradny, ale pak zkusím pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 10:50
@JayLee píše:
General Parcel posílají taky na dobírku a s nimi hodně příjmame a posíláme a cajk :kytka:

díky díky :D taky na to mrčnu,…je to kolem 130km ta vzdálenost…
musím si objednat paletový svoz(to velký auto), i když až to rozložím, tak bych mohla i tu malou dodávku jen, tam berou max. rozměr 2metry, ale když to zabalím, tak to asi přesáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
3.8.12 10:54
@Mája B píše:
odkud jsi, že bych si tátu zavolala??? :lol:

Jsem Praha. Kdyztak napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 13:34

Takže Geis vozí jen firmám co s ním mají smlouvu a Toptrans nepoveze použitej nábytek(prý mají zákaz od pojišťovny), takže asi PPLka je nakonec jediná, kdo to odveze :lol: :lol: :lol:

@Barusak78 já z Třebíče, to asi je hloupost, kdyby měl jet stěhovák z Prahy do Třebíče 160km a pak do Hradce 130 km :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 13:34

Ale díky za rady holky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.8.12 14:44
@Mája B píše:
Takže Geis vozí jen firmám co s ním mají smlouvu a Toptrans nepoveze použitej nábytek(prý mají zákaz od pojišťovny), takže asi PPLka je nakonec jediná, kdo to odveze :lol: :lol: :lol:

To s TopTransem mi přijde jako blbost, nedávno jsme s nimi posílali použitý kočárek a přijímali od nich použité křeslo z Ikey co nám posílala jedna paní z Plzně, obojí na dobírku… Nesmíš to asi posílat jako nábytek, ale prostě jako balík, obalit to třeba smršťovací folií a tak to poslat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 15:38

@Mysicka31
mě to řekl chlap co to zvedl v Třebíči…taky si říkám, že jim nebudu říkat co v tom je, prostě dřevěný desky a hotovo :)

a nevíš kolik jsi platila za dobírku navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
3.8.12 15:40

Manžel jezdí u firmy Geis, takže vím, že si je na svoz zboží může zavolat kdokoliv. Podle velikosti přijede bud dodávka nebo nákladák. Zkus tam zavolat a oni ti rovnou řeknou, za kolik by to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.8.12 15:50
@Mája B píše:
@Mysicka31
mě to řekl chlap co to zvedl v Třebíči…taky si říkám, že jim nebudu říkat co v tom je, prostě dřevěný desky a hotovo :)a nevíš kolik jsi platila za dobírku navíc?

Jo tak to už netuším :nevim: to křeslo jsme kupovali asi 3 měsíce zpátky nebo už je to 4? :think: ale myslím že tam není nic nebo jen pár korun, je to rozhodně míň než co si účtuje ČP… na stránkách to nemají? Tam si můžeš propočítat přibližné přepravné, zadáš tam váhu nebo rozměr a cca km a další věci a ono ti to vyhodí přibližnou částku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 15:53

@SuzaG já tam volala a řekli mi, že když s něma nemám smlouvu tak bohužel…to je divný, každopádně jsem volala na Toptrans, řekla, že to jsou dřevěný desky a oni mi všechno vysvětlili co a jak postupovat…tak jsem z toho jelen :) každopádně musím jít někam koupit tu smršťovací folii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
3.8.12 16:00

@SuzaG už jsem to našla, na soukromou adresu dopraví jen menší balíky a ty desky z tý postele mají 2metry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
3.8.12 16:38
@Mája B píše:
@SuzaG už jsem to našla, na soukromou adresu dopraví jen menší balíky a ty desky z tý postele mají 2metry…

schválně se zeptám večer manžela, je mi to nějaký divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat