Jakého přepravce pro převoz postele?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ještě jedna přepravní společnost: http://www.tnt.com/…te/home.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, já se tady snažím, a paní mi napsala, ať zatím nic nepodnikám, že si kdyžtak sežene svoji dopravu, tak asi nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dávejte si pozor na přepravce In Time. Nechávala jsem si nimi dovézt balíček a hrůza. Kurýr mi volal až když byl před barákem a zrovna jsem spala tudíž neslyšela mobil a místo, aby ho kurýr dovezl jindy tak mluvil se sousedem skrz okno zda mě zná načež mu soused řekl, že nemá čas…i přesto kurýr nechal balíček před domem a odjel. Kdyby potom zrovna nešel soused ven tak by mi balíček někdo ukradl. A to jsem za něj zaplatila 3 tisíce předem. Volala jsem potom kurýrovi a víte co mi řekl? že ke mě přeci nebude jezdit desetkrát a ještě byl nepříjemný. No naštvaná jsem ještě teď
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 jojo volala tam mi řekli ať jim pošlu e-mail, v kterým mi ve výsledným efektu napsali, že si soused vymýšlí a že je to moje vina, protože jsem nevzala hovor.
- Citovat
- Upravit
@Misskaaa To chce příště volat, že ti nebyl doručen balík… jen ať se snaží do dohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Intime je nejhorší kurýrní služba
nikdy více, nesnáším, když mají někde na výběr z kurýrů jen je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw Tak já s nima problém neměla, to mě naposled víc naštvalo PPL, ale ono je to hodně o lidech na daném depu, nškde to může být OK a jinde na zabití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No k nám si jezdili jak do houslí, měli jsme je na firmu, jako za mě nejhorší kurýrka
nemluvě o tom, že mi sem minulý týden dorazil ukrajinec, kterej nekompromisně požadoval převzetí balíku, dobírku na dceru. Tak jsem ho převzala, ale to chování, neskutečné
já když je někde na výběr jen Intime, nenakupuju tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw taky dobrý. Taky po tom mým zážitku už si od nich nenechám nic dovézt.
- Citovat
- Upravit